Jaunius
7990 gedimas
sveiki gal kas zinot kas galetu buti.nera signalo desnes puses lineikose kai klausai cd o kai klousai radija viskas ok. aciu uz protingus atsakimus.
Savas
Ats: 7990 gedimas
Sveiki, nekursiu naujos temos. Norėjau paklausti gal kas turi šio mago vartotojo instrukciją? Internete neradau (Gal ieškoti nemoku). Mane domina ar šio mago optinis išėjimas yra visada aktyvus, o gal jį reikia suaktyvinti jei nori naudoti?
mano 7944 optika įsijungia per meniu, palaikius ilgai "pwr" mygtuką.......
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE ,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
" Optima" YellowTop 75Ah , "Oehlbach" 1F , "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Savas
Atsirado šitas magas mano rankose. Pasirodo ir DAC genda, čia panašus variantas kaip personalinam kompiuteriui sugestu procesorius. Nu labai retai taip nutinka.
Haris kaip supratau yra gerų magų kileris :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE ,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
" Optima" YellowTop 75Ah , "Oehlbach" 1F , "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Rašymo taisyklės