Lėšos - 1000-1200lt. Turiu stiprintuvą Magnat Classic 360. Norečiau komponentų priekyje i žemų dažnių gale.Kiek esu girdėjes, tai geriausia scena, kai priekyje komponentai, o gale žemo dažnio garsiakalbis.Ar užtektu į standartines vietas po kojom dėt naujus garsiakalbius, ar reikia naujų podiumų duryse? Į bagažinę norečiau dėt garsiakalbį su dėžę. Garso noriu sau, o ne aplinkiniams. Muzika absoliučiai visokia išskyrus hard rock.
gerai girdejai :smt023
o del subo tai tikriausia reiks biski pavargt..nes skardos yra(izoliuojancios bagazine nuo salono) teks papjaustyt daug..o jej darysi band pass tipo deze tai tik fazik(ui-am) reiks skyliu.
tavo pinigelius paaukociau alpinom swr (type-r) subas ir komponentai...
BET...Nezinau kas per stiprintuvas pastave.todelkad reiks gan galingo stiprintuvo subui isjudint o dar plius komponentai :smt017
istikro biudzetas gan mazokas...todelkad paskaiciuok..kiek kainuos dezute pasidaryt,dedei uzmoket kad skyliu bagaznike pridarytu,instalecija(laidai)..taip viskas ir susideda :smt022
geriasias pasiulymas tau butu..PASIDARYK GERAI GROJANTI PRIEKI :smt0 paruosk duris,ir grusk gerus komponentus :smt023
ps:jauciu tuoj mane uzkritikuos kasnors :twisted:
Kuria butent skardą turi omeny? Palangėje? Laidų instaliaciją pats sugebu atlikt, tam tik atsuktuvų reik. O vat podiumai ne mano rankoms. stipriakas 4 po 90, praeitam gyvenime jis maitino porą komponentų bei dvi elipses. Subui manau netiks. Gal apsimokėtu pirkti aktyvujį subą (su stiprekų viduj)? Ar brangus tokie?
su stipreku nieko nesigaus..reiks dar vieno subui..
zodziu...taupyk pinigus arba darykis tik prieki.teisingai pasidares prieki ziurek ir subo nebereiks :smt023
Bookmarks