va va ir mane labai domina, tik pas mane dar senesniu metu DCA3280, ar verta ar neverta.......
Sveiki,esu nemazai skaites apie stipro parametru gerinima,kondiku,operaciniu keitima,filtru isemima ir tt...
Atsidares saviski kolkas matau tik maitinimo(2 dideli) ir signalo kelyje keletas mazu elektrolitu,juos galeciau pakeisti geresniais.
Klausimas suprantantiems:ar apsimoka juos keisti,ar turės realios itakos grojimui?ka dar cia galima jame nuveikti gero?
šiaip groja jis neblogai,filtru nera pas ji,senukas,90m. gamybos(denon dca3180)...gal padziuve jau kondai bus?
Aciu uz patarimus is anksto(jei ju ir nebus O)
va va ir mane labai domina, tik pas mane dar senesniu metu DCA3280, ar verta ar neverta.......
O kokie tie geresni konderiai bus ? BG? Skaiciavai kiek pinigu gaunasi vien uz konderius ?
Švieži bus bent jau.Truemayhem link=topic=8642.msg89749#msg89749 date=1222443951 rašė čia:
The only brand I can not stand is a music that I hear.
black gate,elna silmic ar bg...bet ar verta?klausimas toks buvo...
Verta, is savo patirties galiu pasakyk, stipriai kuriem keiciau buvo kainu kategorijoj iki 150 lt devetu, bet ir ant ju jautesi pagerejimas.
Sitam stiprui imho neverta..tolka link=topic=8642.msg89797#msg89797 date=1222512536 rašė čia:
vienas dalykas kai "tiuninguoji" kažkokį ššš ir tikrai jaučias pagerėjimas,o kitas kai jau taip gerą bandai gerint ir pinigus merki o pagerėjimas nelabai juntamas....Liveris link=topic=8642.msg89843#msg89843 date=1222526854 rašė čia:
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
filtru pas ji tai nera bet signalo kelias dar ilgesnis nei stiprintuve su filtrais. apsimokiau butu ten lm3875 idet.
zodziu neapsimoka keisti tuos kondus?
Neapsimoka vien del to kad kos "auksinis" jis nepasidarys po to - galios jam vistiek pritruks. Nebent naudot aukstiem/viduriukams.tolka link=topic=8642.msg89965#msg89965 date=1222629934 rašė čia:
Prie ko čia ta galia.Kalba eina apie signalo švarumą.Kondam realiai yra apie 25m.Manau pakeitus ir dar gerais rezultatas bus jaučiamas.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
tai tik del senumo as ir manau keisti,siaip neblogi ir taip sudeti ten...
na tada tokiam stiprintuvui kad nebrangiai prasissukt panasonic fc galiu rekomenduot, tokio braizo stiprintuvui turi tikt.
Prie to kad jei sukisi kruva pinigu i stipra ir noresi ji naudot rimtai sistemai - truks galios ir ta signalo kelia galima bus susikisti i viena vieta..Artūras S link=topic=8642.msg89983#msg89983 date=1222669078 rašė čia:
as ji jau naudoju,viduriams ir aukstiems,galios netgi per daug,su tuo viskas ok.mastau panasonic tuos arba elnas det,elko rauch dar yra vienoj pard,neblogi,is pigesniu
o tai rimta sistema turi būt butinai galinga? gal tada papraščiau įsidėt buitines kolonėles su dideliu jautrumu?
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
nebūtinai, bet pvz 3juostej su pasyviais krosais mazai nuo jo galios. turėjau as toki, ne šiaip sneku is lubu jei nori pagaut ant žodžiu. Pajungi kita kuris mažiau kraipo ar panasaus lygio ir daugiau galios turi - ir viskas aišku. Ar pagal tave uztenka 2x30W pasyviai ant trijuostes ? Jei kieme klausai nakti stovincioj mašinoj tai gal ir uztenka. Cia Žiūriu visiem watai negroja ir panasiai - tik viskas teoriškai, praktiškai kitaip būna..Ernestas link=topic=8642.msg90009#msg90009 date=1222703739 rašė čia:
tai kad dabar pas mane stovi 2,5 juostų po 15 watų rms kolonėlės buitinės 8 omų su jautrumu smarkiai virš 90db tai patikėk užtenka, truputį subo tik trūksta, na ir gal metalas negroja (kuriam turiu kitą mašiną 1,5kw rms :whistle: :biggrin: )Truemayhem link=topic=8642.msg90010#msg90010 date=1222704494 rašė čia:
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
XaxaErnestas link=topic=8642.msg90013#msg90013 date=1222706324 rašė čia:
Pats viska susakej :cheers: Namines yra namines, kitas reikalas.. As lempinuka po 5W klausau ir per akis uztenka su kolonom 93dB (realiu!)
Galia yra galia - jos per daug nebuna, buna tik per mazai :whistle:
ir vel galia galia galia. atrodo rimtas dede, uz mane sima kart rimtesnis bet vel svaigimas apie watu trukuma?
ps. pas mane kazkas sunkesnio taip pat visiskai negroja![]()
groja kaip iš kibiro
teisingai kas del vatu,jei pasyvus filtras,dar 3 kokios eiles,garsiakalbiai masininiai,tai 2x30w mazoka...rezervo nera,garsiau nepaklausysi...mano atveju- jautrus buitiniai,1 eiles filtras,ir tik viduriams ir aukstiems,tad galios per akis man is sito denono.
Va zmogus teisingai parase! respect :cheers:tolka link=topic=8642.msg90021#msg90021 date=1222710199 rašė čia:
Naudoju denon 4x50 berods, tai galios nors su grėbliu grėbk... minimaliai atsukti, ir rezervas tai tikrai yra....
ir 3juostėj,
nepaminejau,magas 2V tik duoda pas mane...jei 4V duotu tai dar galios butu.bet uztenka sociai :biggrin:
Peris nesvaikim apie tai kad galios uztenka masinoj 2x30W pasyviai. Beje klausimas tada konkretus i kaktaperis link=topic=8642.msg90020#msg90020 date=1222709280 rašė čia:
:
Kodel rimtu gamintoju stiprai turi virs 100W ant kanalo ? Kam tada gamint tiek ? Pamazini tranzu kieki, apviju etc ant detaliu sutaupai ir gaminys pigesnis gausis.. Kodel gi taip nera?Jei reik pavyzdiu - Audison Thesis, Genesis Dual Mono, Brax Graphic, Soundstream Human Reign, DLS A3, Power Amper pikciausi ir daug daug kitu topiniu dalyku., nesneku apie stiprus tokius kaip pvz Orion HCCA, kurie yra underrated, raso 2x50 - buna 2x150
ir apie A klase, nes fiziskai pagamint tokio galingumo butu beveik nerealu.
Kuris Denon ? Perskaityk dar ka parasiau - 4x50 tai ne 2x30. Matavai kiek galios išeina prie kiek iskraipymu ? ne? Tada nerasyk burtu :biggrin:atvortke link=topic=8642.msg90023#msg90023 date=1222712200 rašė čia:
nes visi gamintojai turi ir pigesniu ir brangesniu seriju gaminiu. aukstos klases gamimys tiesiog privalo but brangesnis uz kita ne tokios aukstos, nors TARKIM groja vienodai, tai i ta brangesni prigrus visokio bieso, siuo atveju daugiau galios ir kaina iskart opa ir didesne.Truemayhem link=topic=8642.msg90025#msg90025 date=1222712330 rašė čia:
kitas dalykas, kiek tame tiesos yra nezinau, bet. girdejau kad ne vienas gamintojas yra kur pagamino viena serija stiprintuvu, pagamino kita, abi jos sugebetu labai gerai grot, bet viena kazkuri turi but pigesne, kita brangesne, vistik kas daugiau pinigo turi ims brangu o kas maziau pigesni. ir automatiskai tas pigesni tiesiog NEGALI grot geriau nei brangus, todel i ji ideda prastesnes dalis KAIKURIAS, arba tiesiog ka ideda i signalo kelia kurios ir lemia kad jis groja prasciau. cia kalba apie naujus stiprintuvus ir tik tai ka girdejau kalbant. neteigiu kad taip yra:angel:
groja kaip iš kibiro
Dalis tiesos yra. TIk taip būna jei pigesnio modelio stipras naudoja ta pacia schemotechnika kaip ir brangiausias, bet taip deje beveik nebuna. Jei tik galingume būtų skirtumas būtų super. Pateik nors pora pavyzdziu tada prašom kad būtų taipperis link=topic=8642.msg90030#msg90030 date=1222712945 rašė čia:
Ta prasme kad pigus modelis būtų analogiskas brangiausiam tik silpnesnis arba toks pat bet su prastesniais konderiais
Man dar tokiu neteko matyt is rimtu gamintoju.
Tu nepatikėsi, bet jei reikės aš sugebėsiu išmatuot galią ir iškraipymus, o dėl tavęs suabejočiau :biggrin:Truemayhem link=topic=8642.msg90026#msg90026 date=1222712379 rašė čia:
Bookmarks