greiciausia apvijas pakaitinai perdaugpats jej jau uzduodi toki klausima tai tikrai nepasitaisysi. nesk pas meistrus
kol nevelu...
Vienu zodziu turiu fazikineje dezeje ivolga 10c,iki siol viskas tvarkingai grojo,o dbr klausant tyliai girdisi traskesiai,pastumdzius difuzoriu jauciasi kad jis kabinasi truputi ir leidzia neaiskius garsus,tai klausimas kas cia tam garsiakalbui pasidare,cia gal apvijos ar kas? ir ar imanoma tai sutvarkyti paciam ar reikia nesti pas meistra.Isanksto dekui :cheers:
greiciausia apvijas pakaitinai perdaugpats jej jau uzduodi toki klausima tai tikrai nepasitaisysi. nesk pas meistrus
kol nevelu...
turejo jaustis svilesio kvapas...
Zeal without knowledge is a runaway horse.
tai taip ir maniau kad apvijos, na o pagarsinus viskas vel norm groja. o grojimas nesikeis kai pervynios apvijas? kvapo nebuvo
tu tiesiog negirdi jau kai pagarsini. manau jej ir pasikeis tai nelabai pajausi![]()
dekui uz atsakymus,o gal kas zinot kiek kainuoja pervyniojimas? ir kur butu galima tai padaryti alytuje arba marijampoleje?
Marijampoleje tikrai nera kur :biggrin:
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
o gal kas nors turit kokios nors medziagos apie ta pervyniojima? buciau dekingas.
zinau, kad kaune pagyvenes zmogus labai gerai pervynioja, bet nepamenu kuraugustas link=topic=9152.msg94519#msg94519 date=1227809290 rašė čia:
:biggrin: Dzimidavicius
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
as tai jau susiradau savam kraste,irgi pazystami gyre kad gerai ir pigiai darotai sestadieni vesiu as jam ta ivolga, na ir jei yra susidomejimo parasysiu kaip jis ten ja sutvarke
Man irgi reiketu suba pervyniot :biggrin: tik Siauliuose :cheers: gal kas zinot kur artimiausiai kas tuo uzsiima :question: :question:
tas pats man hammer vyniojo tai po siai dienai grojaJoJo. link=topic=9152.msg94524#msg94524 date=1227812812 rašė čia:
tik ne pas mane
Bookmarks