Rusu literaturoje sita branda pristato kaip aukstesnio segmento atstova. Neva jau rimtas produktas.
Bet velgi - zinai, ta spauda...![]()
sveiki, gal kas esat girdeje ar susidure su tokia firma kaip CORAL ELECTRONICS, tiksliau turiu is paziuros visai neblogas pescialkas trujuostei sistemai
http://www.coralelectronic.com/uploa...T_it/CT_36.pdf
neisbandziau todel klausiu gal kas esat susidure su sia italu kaip jie patys prisistato audiofiline akustika????
Rusu literaturoje sita branda pristato kaip aukstesnio segmento atstova. Neva jau rimtas produktas.
Bet velgi - zinai, ta spauda...![]()
Turejau tik zymiai didesnes...Madnetas buvo kaip 10 cm priesbosio...Tai uz mt 23 tikrai neprasciau grojo...nu +- reiktu paklausyti iskart abi...Nes buvo tarpas poros dienu...Ir dar nezine kas geriau...
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
prie to pacio gal dar kas galetu kokiu atsiliepimu apie Audio Art stiprus?
užduosiu ir aš panašų klausimą, gal kas girdėjo apie General music system (GMS) turiu tokį stiprių, įdomų ko tikėtis iš jo![]()
Buvo toks brandas - ar tik ne " GM " vadinosi - ne GMS....?
joa kad pigus tai pigus
http://www.audiopol.com.pl/sklep011/...lista&k=39&v=1 štai kainoraštis
nemanau, kad lt parduotuvėse kąnors užtiek paimt galima būtų![]()
Jauciu kad ir "GPS" - jokio skirtumo nebutu...![]()
Parduotuveje gal ir nieko naujo neipirktum, bet naudota stiprintuva galima susirast uz 300 lt. visai dar nebloga - jei zinai ko ieskoti.
P.S. Man butent ir teko senai pabandyt GMs koloneliu kai buvau dar 20 metu ir zalias muzikoj ir "kiausiai" valde galinej palangej- tai net man zaliam po savaites pasidare aisku kad blogiau ir but negali ar boschman pirkti ar sita taspats s...... net Magnat geriau grojo, nei kalbasino nei grojo kiek pamenu.
Turguj prekiaudavo kaip minejau pries ~ 8-10 m ir stiprintuvu pardavimui nauju is kazkur traukdavo - buvo pajunge kiek pamenu (kazkam demonstravo) tai galios tikrai neturejo - o del kokybes stiprintuvu tai nei klausiausi nei idomu buvo.
nu paemus, kad zlotas 0.80 ct vertas, tai už 200 lt naują stiprių ir dar pakankamai "išvaizdų" , tai visokiems golpistams palanges pasijungt pats tas![]()
Tau jau šitos firmos stiprus vežė jeko ypatingo. Bet net Golfistams norisi Brendiniu stipru.
tai gal kas apie audio art man papasakos?
tarp kitko uz 300-400Lt galima ir ta pati audisona millennium 5 kanalu ar srx4 paimt, nebekalbant apie kitus gal kiek senesnius reikalus, siuo metu jei tik gali kazka nusipirkt tai nepatingek kasdien skelbimuose pasedet
Bookmarks