+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 11 iš 11

Tema: Ar Alpine SWR 1242/1222 turi analogu?

Naujokas vytalkaX is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2009
    Amžius
    39
    Žinučių
    82

Pagal nutylėjimą Ar Alpine SWR 1242/1222 turi analogu?

Kurie subai groja geriau uz SWRus?konkreciai kainu kategorijoj 300-600lt?

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą

Aisku, pinigais link 600 lt. - HELIX PRECISION 12, JL AUDIO 12W3/13W3, galu gale, pora centu brangiau - MB QUART PREMIUM 12. Cia ne analogai, cia geriau.
    O kas tavo nuomone - analogiskas produktas? Kuriuo atzvilgiu?
    Vaizdas, kad tas nuniurkytas SWR - tau subo etalonas...

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

SWR kalimui,klausau vos ne kasdiena (~55l fazike),ir man jis nepatinka,cia mano nuomone,Groundzero banpasse graziau groja bent jau man,o tas SWR bumcikam,smugiam,slegiui bet ne muzikai

beausis :) manacas is on a distinguished road manacas is on a distinguished road manacas is on a distinguished road manacas's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Calgary, Canada
    Amžius
    41
    Žinučių
    895

Pagal nutylėjimą

Citata driver323f rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    SWR kalimui,klausau vos ne kasdiena (~55l fazike),ir man jis nepatinka,cia mano nuomone,Groundzero banpasse graziau groja bent jau man,o tas SWR bumcikam,smugiam,slegiui bet ne muzikai
    Tuoj busi isdetas i suns dienas, manau visi cia zino ko...

Jei tu pabandytum isideti swr'a i uzdara dezute, idomu kaip tada jis uzgrotu?

Savas pontifikas is on a distinguished road pontifikas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2006
    Vieta
    Kankakee, Illinois, USA
    Amžius
    41
    Žinučių
    534

Pagal nutylėjimą

gali pasiimt patį "geriausią" subą ir kreivose rankose ir su kreivu stiprintuvu jis niekada negros.

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Citata manacas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Tuoj busi isdetas i suns dienas, manau visi cia zino ko...

Jei tu pabandytum isideti swr'a i uzdara dezute, idomu kaip tada jis uzgrotu?
    uzdaroj dezej tikiu kad grotu graziai,fazike ne

Ekspertas tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka's Avatar
    Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

uzdaroj dezej tikiu kad grotu graziai,fazike ne
    groja ir fazikinej ir bandpase jis labai neblogai,stiprintuvas turi buti tinkamas,su dideliu galios rezervu ir aukstu DF,nes difuzorius sunkokas,mazai jautrumo.

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Citata tolka rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    groja ir fazikinej ir bandpase jis labai neblogai,stiprintuvas turi buti tinkamas,su dideliu galios rezervu ir aukstu DF,nes difuzorius sunkokas,mazai jautrumo.
    nuo kiek swras kabina hz?uzdaroj tikiu graziai groja,bandpass irgi,bet fazike man nepatinka,mano skoniui muzikos jis netinka

Ekspertas tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka's Avatar
    Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

nuo kiek swras kabina hz?uzdaroj tikiu graziai groja,bandpass irgi,bet fazike man nepatinka,mano skoniui muzikos jis netinka
    kabina labai zemai,labai tiesiskas,mazus iskraipymus turintis subas,bet sakau,teisingai kad uzgrotu reikia jam 'geru' watu

Savas JLsystem is on a distinguished road JLsystem's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2008
    Žinučių
    310

Pagal nutylėjimą

Buvau pasidares 2x10 swr kad grotu nuo 22hz~ ir aptikekit muzikai ten netiko tik basstestam tai cia tie " nuo kiek kabina" neturi itakos per daug. siaip gal uz ta kaina ir gerai bet ne SQ

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Temos autorius kaip suprantama klauso bumcikus,kaip ir mano kaimynas,pas kuri irgi SWR,beje stiprintuvas pas ji CRUNCH 2500D ir swr 1242,verta keist stiprintuva jam?beje jo klausoma muzika bumcikai visoki,sumesta viskas golfe 3?

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės