Taigi yra www.beolita.lt"EXO" rašė čia:
![]()
Sveiki,
turius suba GT1041d, padekit prasau apskaiciuot vented dezes parametrus pagal situos duomenis:
http://manuals.harman.com/JBL/CAR/Bo...rs/GT1041d.pdf
Ish anksto dekoju
Taigi yra www.beolita.lt"EXO" rašė čia:
![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
>Taigi yra www.beolita.lt
O tai ka man jie apskaiciuos?
Patys neskaičiuos, bet jei pas juos pirksi tai gali ko nors paprašyt![]()
Jie produktą atstovauja, lai ir suka galvą"Nerka" rašė čia:
![]()
Nezinau nezinau, as is jų pirkau, bet mano nuomone car&audio srity jie nieko nenusimano 8)"Artūras-M" rašė čia:
Tai kam tada pirkti tokius daiktus, jeigu negauni palaikymo ?"Svajūnčikas" rašė čia:
Negi pirksi Alpinu subą 300-400lt brangesnį vien dėl to, kad tu moki paaiškint kokią dėžę daryti ir pan. :roll:"Artūras-M" rašė čia:
Kuris jau čia taip brangesnis už JBL atitinkamo lygio ? Gal truputį atsilikau nuo gyvenimo"Svajūnčikas" rašė čia:
![]()
Na, aš pirkau Infiniti........ 330lt :-D (palyginau su ....... SWR-1241D :-D )"Artūras-M" rašė čia:
Apskritai kalbant, palyginai pimpalą su pirštu. Relax, šitam subui užteks ir SWE kaip analogo"Svajūnčikas" rašė čia:
Blyn, aš tuoj Hamerį palyginsiu su Zazu, ir klyksiu kad Hameris chujovas, nes brangus.....
Tai gal vistik kasnors galetu apskaiciuoti ir parasyti man optimaliausius ishmatavimus. Pats bandziau, taciau nelabai gaudausi ir neesu ysitikines ar teisingai. Ish kompetentingu zmoniu tikiuosi pagalbos, o ne fleimo....
Tie kas stumdo šiuos subus turi didžiausią patirtį. Plius padėti įpareigoja produkto atstovavimas"EXO" rašė čia:
![]()
ehhhhh...beviltiska. Na gal ryt atsiras zmoniu kurie perzengs savo ego....ir uzuot vaidine svieto lygintojus ir teisybes ieskotojus visgi parasys tuos suknistus kelis skaicius....![]()
kazkaip buvau pagalvojes kad infiniciui (jei kalba eina apie kapp 120.3se) kaip analogas galetu buti SWS-1242D .
O ar buna sws vienriciu?
Taigi viska sduota instrukcijoj, nuorodą į kurią pats pateikei. Kokių sliekų dar ieškai ?"EXO" rašė čia:
"Artūras-M" rašė čia:
Nu blin, as pirma karta darau suba, man reikia Vented dezes ilgio, plocio, aukscio. Ten parasyta tik litrazas, gal pasmane beabejo su matematika prastai, bet kaip turint litraza apskaiciuoti ilgy ploty ir auksti? Gal bent ta parasysi kad man nevarkt gadinant medziagas?
Blemba, tai reikia eiti mokytis arba su lopeta mojuoti, o ne subus kalti"EXO" rašė čia:
Tūris = ilgis x plotis x aukštis
Rašai visus matmenis metrais, gauni rezultatą kubiniais metrais. Norėdamas gauti litrus, gautą rezultatą daugini iš 1000.
Manau, kad čia buvo kalba apie Reference seriją. Kapa yra brangesnė."Egix" rašė čia:
Tai vat blin jei situos du savo paskutinius postus butum parases be jokio fleimo butu buve labai malonu. Beabejo ir dabar aciu, tiesiog man reikejo ysitikinti savo paskaiciavimasi ir tiek.....
"Artūras-M" rašė čia:
Na aš kalbėjau apie Kappa, (ne Kappa Perfect!). ;-)
Tai kalbėk normaliomis kainomis, o ne kažkokiomis stebuklingomis. Kapa kainuoja virš 400 Lt"Svajūnčikas" rašė čia:
Ne. Infinity Kappa 120.3se kainuoja 360lt kainoraštis - nuolaida = 330lt. Kadangi pats pirkau prieš pusmetį, tai galiu drąsiai pasiginčyti."Artūras-M" rašė čia:
![]()
Gal dabar pabrango, bet abejoju.........
Bandyk JBL speakershop'u naudotis, ten turetu viska apskaiciuot 8)"EXO" rašė čia:
Sitam puslapi pazek ->>> http://radiosvalka.narod.ru/soft/soft_e.htm
Watai watai watai... O kur muzika?
"Svajūnčikas" rašė čia:
KAPPA 120. 3SE 300 MM, 18Hz- 250Hz, 4 OMAI, 94dB, 300W RMS/1200W PEAK VNT. 460.00
Išrašas iš oficialaus Beolita kainynoi esančio čia:
http://www.beolita.lt/kainininkas2004_11.pdf
o jeigu man reikia tarkim dezes 64 litru. tai paskaiciavus jos matmenys turetu buti 40cm x 40cm x 40cm. bet tus pacius 64 liytus galiu gauti ir kitaip, pvz. 20cm x 80cm x 40cm. Tai tos dezes skambes vienodai ar jau kitaip?
Kitaip"KirviZ" rašė čia:
![]()
"Artūras-M" rašė čia:
:shock: :shock: :shock:
o jej bishki pagrindimo KODEL KITAJP?????
Žvaigždžių įtaka :-D"TAdžius" rašė čia:
magishkasis dezhes matmetnu santykis??? koxtaj ten buwo, acejt "superowas" :-D"Artūras-M" rašė čia:
Bookmarks