+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 3 iš 3

Tema: Naujas akumuliatorius + kondensatorius

Jaunius Kaifas is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2009
    Amžius
    35
    Žinučių
    26

Pagal nutylėjimą Naujas akumuliatorius + kondensatorius

Na mano akumuliatorius kaip ir miršta, tad noriu kaip ir naują pirkti, bet girdėjau kad sub'as tiesiog po 1metų ir tą naująjį suės, taigi, kaip galima būtų apsaugoti? OPTIMA akumai mačiau po ~800Lt, tad truputi tikrai per brangu, ar man padėtų kondensatorius šiam reikalui? Pas mane stovi vienas stiprintuvas subui 500RMS VIBE, manau jis realiai tiek neturi, bet neesmė. Taigi patarkit kažką.

Ekspertas stalius339 is on a distinguished road stalius339's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Amžius
    37
    Žinučių
    1,082

Pagal nutylėjimą

Citata Kaifas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Na mano akumuliatorius kaip ir miršta, tad noriu kaip ir naują pirkti, bet girdėjau kad sub'as tiesiog po 1metų ir tą naująjį suės, taigi, kaip galima būtų apsaugoti? OPTIMA akumai mačiau po ~800Lt, tad truputi tikrai per brangu, ar man padėtų kondensatorius šiam reikalui? Pas mane stovi vienas stiprintuvas subui 500RMS VIBE, manau jis realiai tiek neturi, bet neesmė. Taigi patarkit kažką.
    nemanau jog nuo vieno stipro butu ten kaskas blogai,nebent pas vaiba maitinimas koks lievas jog daug sroves imtu.nederetu manau per daug galvos sukti,o koks subas?jis dirba pastoviai ant ribos?(pilnu galigumu)?

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą

1. Akumas dvesia savo ruoztu, cia kreipkis pas elektrikus. Siaip stiprekas itakos turi - vistik elektros jama. Smulkmenos pas elektrikus.
    2. Kondikas cia absoliuciai ne prie ko - pamirsk.
    3. Keisk stipreka...

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės