Tavo atvėju reikėtų ieškoti naudotą grotuvą, naudotą stiprintuvą, bei naujus komponentus. Simboliškai, bet būtinai darytis durų ižoliaciją. Tiek.![]()
Visų pirma, ką norėčiau pasakyti, tai, kad aš tikrai esu visiškai "žalias" šiame reikale ir atėjau čia pagalbos. Perverčiau daug forumo temų ir mačiau jog keletas forumo dalyvių tyčiojosi iš naujokų. Todėl, jeigu jūs čia atėjote pasityčioti, nesate čia laukiamas.
Taigi, kaip jau minėjau esu tik pradedantysis šiame reikale. Lankiausi daug forumų, mačiau daug informacijos, tačiau tie visi žargonai ir skaičiai nelabai padėjo. Nesenai nusipirkau automobili, Volvo V40 (universalas) ir norėčiau jame patalpinti kažkokią audio aparatūrą už 1500LTL.
Klausau dažniausiai Techno, House, Electro, DnB tačiau tai nereiškia kad nemėgstu lietuviško popso (kartais ir jis "veža").
Turiu tokį norą, nusipirkti komponentus, pabandyti savo rankom susiręsti dėžutę, ir viską tvarkingai pajungęs klausyti.
Mano tikslas tikrai ne tas, kad pavirpinti mašinos skardas ir pakabint panas, tačiau jausti šiokį tokį virpesį sėdint automobilyje norisi.
Suprantu, kad 1500 netiek jau ir daug, bet manau galima pastatyti kažką geresnio už gamyklinę aparatūra.
Norėčiau išgirsti jūsų nuomonę. Į ką turėčiau kreipti dėmesį, ko kur ieškoti, ir kaip ką daryti.
Tikiuosi atsiras norinčių padėti![]()
Tavo atvėju reikėtų ieškoti naudotą grotuvą, naudotą stiprintuvą, bei naujus komponentus. Simboliškai, bet būtinai darytis durų ižoliaciją. Tiek.![]()
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
O ką galėtumėt pasiūlyti iš naudotų? Aplamai į kokias firmas žiūrėt, į ką nederėtų kreipti dėmesio? Aš gal geriau pirma susižiūrėsiu ką montuot, susipirksiu o tada galvosiu apie izoliaciją?![]()
Sunku kažką siūlyti, nežinodamas tavo skonio (muzikos stilius, tavo atvėju nedaug ką sako). Jei būtum mėgėjas vien roko, ar vieno kazkokio tai žanro muzikos, būtų visai kitas klausimas. Tokiu atvėju reikia klausytis. Klausimosi kelias vadinamas patirtimi, tavo asmenine patirtimi, kuri tau ir patartų kas tau labiau tinka.
P.S. Kokį penktadienį susiskambini su keliais draugais, kurie turi įvairių gamintojų grotuvus (Alpine, Pioneer, Kenwood, Sony ir t.t., maždaug vienų kainų kategorijoje). Ir testojate, vienoje tavimi pasirinktoje mašinoje (kurioje tavo manimu groja geriau) visus turimus grotuvus. Po tokios perklausos turėsi savo tvirta nuomonė.
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
Kaip suprantu tai variantas butu pirkt kolonėles priekiui, stiprintuvą ir dėžę su žemu garsiakalbiu į bagažinę? Dėl klausomos muzikos galiu pasakyti kad dažniausiai klausau Techno, HardTechno, HardStyle.
Noriu žinot kokios komplektacijos man reikia. Kaip išdėstyt kolonėles mašinoje?
O tai Volvo nukrito iki tiek, kad nėra originalaus grotuvo?
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Yra CD grotuvas. Bet nėra galvos, galėtu paieškot gal rasčiau tinkančia, bet manau kad butu sudėtinga ir ilgai užtruktų.
nesupratau ką čia parašei...
dar kartą perskaityk ir išversk
Kai pirkau mašina pardavėjas sakė kad pametė skydelį nuo grotuvo(tai tikriausiai ta dalis, kurią nusiimi naktį kai eini namo). Tačiau paieškojus jį galima rast ir pritaikyt.
nu va kaip aišku dabar viskas
Išsiaiškink kas per magas ir jei vertas dėmesio siūlau pasieiškot to skydelio
Taigi, parsivariau auto iš servizo. Išsiėmiau grotuvą, tačiau nematau nei firmos, nei modelio. Turbūt teks pirkti naują.
Sveikas, pats į pirmuosius auto nebuvau daugiau investavęs, o ir muzika panaši buvo klausoma. Štai tau pakankamai neblogas variantas iš mano pusės:
Grotuvas senoji JVC KD-SH serija (55, 77, 99, 707, 909) jų kaina apie 200-250Lt, komponentai šiuo metu nėra prabanga ir nauji, pasiderėjus už kokius 300-350Lt gali nupirkt MB Quart dsc serijos (raudoni neblogai groja), FOCAL ACCESS visai tinkami tokiai muzikai, bet reikia su jais padirbėt. Subas apie 200w rms uždaroj dėžėj, jam galima skirti max 200Lt. Yra skelbimų puslapiuose Alpine E ir D serijos senesnių ir kt. (venk tokių gamintojų kaip magnat, mc..., ir kt kinietiškai superinių pavadinimų). Stipras turėtų būti keturkanalis. Mačiau tikrai nemažai variantų senieji Alpine, Helix, Audiosystem, Soundstream. Pasek skelbimų puslapius manau iki 250Lt susisuksi. Db sunkioji dalis: garso izoliacija. Manau prireiks bent poros kvadratų bitumo ( aš pats naudoju ne prabangų po 55Lt/kv.m.) ir pustos gumos (kvadratas apie 70Lt., seniai pirkau nežinau kiek db).Taigi dar 250Lt. Dar plokštės išsipjaut žiedams ir samariezųTruputis fantazijos ir darbščių rankų. Dar pasiskolink feną (ne plaukams džiovint). Ai dar laidai: dvi poros linijinių apie 150Lt, kolonėlių laidai prireiks kokių 13 metrų jei stipras gale, tai dar kokį 60Lt.
Tai va ir turim apie 1350Lt, jei telpant į 1500Lt galima ne JVC o ALPINE CDA 9812rb pasieiškot, bus geresnis grotuvas. Sėkmės
Manau tinkamesnis varijantas būtų magas, stipras ir komponentai priekyj apseinant be boso ,bus tikrai tikrai kokybiškiau už tuos pinigus ,o bosas gali ir palaukt.
Pradžiai gerai pagalvok ar bosas tikrai būtinas, tada žinosi kiek pinigų gali skirt ,nes kuo prasčiau priekį padarysi dabar, tuo greičiau noresi pakeist jį po kurio laiko.
Last edited by sobaka; 2009-09-13 at 11:34 AM.
mindosy dėkoju tau. Kažko tokio ir laukiauiškart aiškiau. Sekančia savaitę turbūt užsiimsiu kainų tikrinimu. Be to radau ant senojo grotuvo lapeli, tai grotuvas JVC KD-S70R. Sekmadienį važiuosiu į Rietavo turgų, ar verta ieškot jam skydelio?
P.S Galbūt kuris nors iš skaitančiųjų gyvenate Mažeikiuose? ar bent 100km spinduliu aplinkNorėčiau susitikt apžiūrėt kaip viskas sumontuota.
Tavo turimam grotuvui tikrai neverta ieškot skydelio, o siaip čia visi aplink kauną maždaug yra.
Supratautada į šiukšlinę jį. Ieškosiu to, ką patarė
![]()
na šiaip tau patarčiau prisidėt šiek tiek lt ir pasiimt pioneer p77mp tikrai geresnis variantas už jvc ir naudotą galima paimt už 350lt
Aš turbūt ieškosiu kažko iš Alpine
Tuomet ieškok 9835, dar gali žiūrėt į 9855, bet jo valdymas sudėtingesnis.
Bookmarks