Labas, malonu, kad atėjai čia ieškot pagalbos, bet mums jau nusibodo į savaitę tris kart apie tą patį rašyti, sorry nesikartosiu nei aš, nei manau niekas kitas. Mūsų forume kone tobulai veikia paieška, siūlau tuo įsitikinti![]()
Turiu stiprintuva keturkanali, palaiko nuo2 iki 4 omu. Turiu Pioneer suba 1200w (400rms) dviriti (2+2 omai). Esu pajunges prie stiprintuvo dvieju kanalu, su ritem suzaides taip, kad turi 4 omus visas subas. Noreciau pajungti ant visu keturiu. Tai ieskau patarimo, jei kiekviena rite paduosiu kiekvienai porai kanalu, ar nebus blogai del omu skirtumo? Ieskojau informacijos internete, tai radau visokiu atsakymu. Ar jungti kokias varzas ant laidu, kad omu skaicius butu toks, kokio reikia? Kaip kokiu variantu grotu? Ar nebus blogiau nei dabar?
P.S. Tik noriu, kad grotu geriau nei dabar groja.
Dekui uz atsakymus![]()
Labas, malonu, kad atėjai čia ieškot pagalbos, bet mums jau nusibodo į savaitę tris kart apie tą patį rašyti, sorry nesikartosiu nei aš, nei manau niekas kitas. Mūsų forume kone tobulai veikia paieška, siūlau tuo įsitikinti![]()
Neturi galimybės pajungti šį subą prie visų keturių kanalų. Iš principo neteisinga mintis. Jeigu subas būtų 2x4 Om, teoriškai turėtum galimybę pajungti, tačiau praktiškai nesugebėtum suderinti.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Gal gali pakomentuot placiau savo atsakyma?
ka čia komentuoti, tu nori omus jungti ant tilto, ka palaikyti gali labai nedaug stiprintuvų, o visiems kitiems gresia mirtis
antras dalykas, kad net jeigu tavo subo ritės būtų po omus ir būtų jas galima jungti tiltu, lieka kita problema, t.y. skirtingas tiltų galingumas nes beveik neįmanoma nustatyti vienodą Gain'ą (nebent ant min arba max pastatysi, bet ir tai toriškai jie skirsis) ir tai jau savaime yra blogai pačiam garsiakalbiui.
Reziume: tavo planuojamas jungimas yra katastrofiškai neteisingas![]()
Bookmarks