kadangi aš esu eilinis forumo narys, ir jau ilgai ir net su antra registracija (pirmąją per žioplumą ištryniau nagrinėdamas atnaujinto forumo (dar prieš tą kur jau archyve) įpatumus) ir esu toks kaip ir visi. ir fuksas buvau 2 kartus ir likau nesutryptas ir išlikau nes iš audio sistemos siekiu to, ko čia ir susirinkom. buvau skriaudžiamas dėl savo paties neišmanymo ty taisyklių pažeidimo (beprasmės žinutės, temos nevietoje, ir pan) bet teises turiu tokias kaip ir visi ir labai greitai galiu būti užblokuotas amžiams kaip ir bet kuris kitas. ir jokio asmeniškumo tik elementarios taisyklės kurias bent 1 kartą perskaityti tiesiog reikia. ir į šitą reikalą aš žiūriu tik vienu kampu 90 laipsnių statmenai į taisykles. ir kadangi buvo prašymas iš aukščiau aš į tą prašymą reaguosiu tiesiai kol nesustabdys tas pats balsas iš aukščiau arba nebus pakeistos taisyklės. tiesą pasakius ir pats jas skaičiau gal prieš pusmetį, bet pagrindinius pažeidimus kurų geriau nedaryti žinau.
visi kas nesutinka su taisyklėmis turi teisę nedalyvauti diskusijose ir laisva valia išsiregistruoti.
Bookmarks