man atrodo tu jau pats atsakei į savo klausimą. jei nori grojančio imi vieną jei gražaus - kitą. (gražaus neteko klausyti tai ir nelyginsiu)
ka manote apie šita pioneeriu, kurį grotuvą rinktumetės? pačiam norisi pioneeriaus del ekrano o alpines del skambesio, kaip skamba tas pioneerius gal pasakysit palyginus su alpine?
man atrodo tu jau pats atsakei į savo klausimą. jei nori grojančio imi vieną jei gražaus - kitą. (gražaus neteko klausyti tai ir nelyginsiu)
+37061857133 edmas
Kaip dangus ir žeme skiriasi. Ir kaip Edmas,sakė : Patc atsakei, paklausdamas
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Jeigu dėl pigių mergų, tai imk pionierių. Jeigu tik dėl savęs, tai imk alpine. Pionieriaus ekranas atsibos per pirmą savaitę, garsas dar greičiau
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
manau nenusibos garsas, nes jį tik įdėjus bus nekas....
tai dabar visai man kilo mintis isidėti juos abudu i e38 pagrindinėje panelėje dėsiu turbut pionieriu žiureti video ir jo kitiems baeriams, o muzikai klausyti ikišiu alpina, tik kažkaip galvoju dar juos abu sujunkti per aux iėjimus, ar vertėtu juos sujunkti taip? alpina mano mintyse visais atvėjais, eis iš dvieju dalių, ta prasme snukį galvoju deti atskirai nuo viso mago, tik dar nesumastau kur ji būtų geriausei ipaišyti, pati visą magą ir kur ideti snukį. Ka galvojat apie toki mano visa projekteli
ir dar toks klausimukas, ar būtų imanoma, i tą pionierių pajunkti mašinos OBc kompą
Bookmarks