kreipkis, padėsiujei reikės ir genero trūkumus pašalinsim
![]()
Sveiki, noreciau pasiklausti jusu nuomones koki suba nusipirkt galima butu uz ~700lt, naudota tarkim, arba brangesni nauja. Kaip tie vibe cbr12 twin evo? O pvz Twister level 4ng hammer?O gal geri JL audio subai?
patarkit ka nusipirkt, nes pasimeciau visai... :/ Norai: slegis, na ir kad kokybe siokia tokia butu, kad ne tik bum bum ir vsio.. O crag kaip? Tik sleginiai jie, ane?
Siaip noreciau kad tarkim dezeje butu du 12" dinamikai, stipriaka gera turiu, galios pakaks, nebent jau generas neisduos :/
kreipkis, padėsiujei reikės ir genero trūkumus pašalinsim
![]()
Vibe cbr twin evo gali atmest iš karto nes jis tikrai niekam tikęs baublys.
Kodėl būtent Atviortkė? Proteguoji?
Pavyzdžiui bent tris vertus dėmesio žmones bent Kaune galiu rekomenduoti.
Tikrai Vilmantu galima pasikliauti, pats pasiklioviau ir tikrai nenusivyliau![]()
ir kas ten blogai su tuo vibe'u? visai normalei groja, kaip tik pardavinėju toki už 600ltl
Tai pas mane patį nebloga sistema, subas Rainbow Hammer, bet kad aš neesu girdėjęs kaip tie Vibe CBR groja, užtai ir įdomu![]()
Em... Rainbow priekyje komponentai, gale kiaušai (tik prašau nekritikuot, žinau kad į galą dėt nereikia, bet tuėjau, tai įdėjau), stiprintuvas pioneer gm-6300f, audiosystem f2 500 1250W RMS prie 2ohm, šonynese duryse alpine coaxial (gale), subas rainbow hammer 10", magas Kenwood KDC-W9537UY
![]()
Turejau alpine 9-tuką, tai žinokit kenwoodas geriau, nepamenų db visko, savaitgalį pažiūrėsiu kokie komponentai, aišku 2-jų juostų, o kodėl bloga sistema? Blogiausia dalis galinė panelė, reikia išmesti tuos kiaušus ir tiltu pajungti komponentus, bet su laiku pirksiu kitus, kažkur apie 1k lt skirsiuO kas pas tau tokio super GTD? Jog mano sistema tau lieva..
Jei turejai 9 Alpine ir tiltu jungsi komponentus i galą, gal tada nuolankiai priimk lengvas kolektyvo kritikos strėles - manau po truputi susistatysi viską į vietas. Juolab ketini tobulintis.
Paskutinėje mano sistemoje buvo morel elate 6-3 way, pioneer p88rsII,hifonics xx-olympus, 2x jl 10w3 ir jl 500/1v2,kondensatorius 1,2farado. Nesakau , kad tavo aparatūra labai prasta, bet tiesiog sakau,kad per daug prisigyrei , jog turi gerą sistemą.
Nepradėkit bi***** matuotis.
Atsiprašau, nesusilaikiau chebraTiesiog ne visi gali leist sau tai, ką gali kiti. Todėl, manau, nereikėtų mūsų bendruomenėje sakyt - pas tave čia lievai, bet va pas mane tai super aparatūra.
![]()
nesvarbu koki brangūs ar nebrangūs elementai sudėti visa esmė kaip viskas suderinta ir apiforminta, gali susidėti viską brangiausia, bet gali tinkamai negroti.
visiškai pritariu omsonui, nes su komponentais man buvo taip pat.
Tai nesakau kad labai gera, sakau kad neblogatai ir as turiu 3.2F kondensatorių
![]()
Svarbiausia geri laidai, o kondensatorius jau paskutinėje beveik vietoj lieka.
Bookmarks