+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 4 iš 4

Tema: CRX delsol pora niaunsu...

Jaunius anonimas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2009
    Amžius
    38
    Žinučių
    20

Pagal nutylėjimą CRX delsol pora niaunsu...

Lapa tiena ,
    Nu turiu dvi poras Spr-17ls 110 rms komponentu , abu priekinese duryse , bet kolkas pajungta tik viena pora , stiprekas jbl 1004e 4x100 rms , stovi kazkokios firmos power acoutiks 30f kondensatorius. ir viskas lyg ir .komponentai stovi ant tokiu mini podiumu viduj duru , bet visiskai negroja , ytariu del stipreko. tai kita sav klosiu bitumu duris , ziurwsiu kas tada gausis .kadangi neturtingas esu, nusiziurejau toki stipreka, bet lyginu duomenis su dabartiniu jbl , tai viskas jbl geriau, bijau pradet pirkt ji nepaklauses suprantanciu .
    Dar viena beda , gal magas netinkamas mano sistemai (pionierius 77mp) , kazkakur skaiciau , kad alpine tiktu labiau . tiesa? melas? ir dar ieskau kuo galingesnio 8" bosiuko nes ner vietos didesniam , bus dedamas i salona tai uzteks ir tokio. nu lyg ir viska pasakiau.
    Cia stiprekas mb quart dsc 4125:
    kaina apie 500
    RMS power @ 4 Ohms: 125W x 4
    RMS power @ 2 Ohms: 250W x 4
    RMS power @ 4 Ohms bridged: 500W x 2
    Multi-Channel Amplifier
    High Speed MOSFET Output Devices
    Ultra-Flexible and Variable Adjustable Active Crossover Network
    Attractive Aluminum Heatsink
    Bass Equalizer Circuit up to +12dB
    PWM Power Supply
    Remote Jack (Dash Mount for Bass Boost Control)
    Bass Boost : 45Hz from 0dB~9dB
    Input Level Sensitivity : 0.2V~6V
    Signal to noise ration: >92dB
    Pure Class A/B amplifier topology

Savas ErnasGTD is on a distinguished road ErnasGTD's Avatar
    Registracijos data
    Aug 2006
    Vieta
    Alytus-Vilnius
    Žinučių
    571

Pagal nutylėjimą

prie mago nekibk, tikrai ne dėl jo kaltės prastai tavo manymu groja, galimas variantas instaliacija prasta arba prastas stiprintuvas.

Jaunius anonimas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2009
    Amžius
    38
    Žinučių
    20

Pagal nutylėjimą

turejau pries tai alpine 9856r kol nenukosejo, tai man bent jau labiau patiko kaip su ja grojo... su situ pionierium kad ir kiek reguliuosui vistiek aukstadazniai (cikai) rekia belenkaip. o kas gali but su instaliacija? garsiakalbiu laidai audisono , lineikos is parduotuves anglijoj kur pirkti tie audisono laidai , tai turbut irgi audisono, pliusas pats storiausias kiek yra , viena beda , kad kai per gaza duodi biski cypauja kolonkes pagal gaza , cia zinau , kad del to kad lineikos per arti pliuso , bwet kitaip neiseina pravest , nes pliusas ieina i salona ties magu tada issikiria , tai gali itakot ka nors? ai dar gali but , kad nuplesus ta originalu duru celafana taip suprastetu ? nes kai ardziau supykau ant jo ir nuplesiau
    Last edited by anonimas; 2009-09-24 at 09:31 PM.

Naujokas vytalkaX is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2009
    Amžius
    39
    Žinučių
    82

Pagal nutylėjimą

Citata anonimas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Lapa tiena ,
    Nu turiu dvi poras Spr-17ls 110 rms komponentu , abu priekinese duryse , bet kolkas pajungta tik viena pora , stiprekas jbl 1004e 4x100 rms , stovi kazkokios firmos power acoutiks 30f kondensatorius. ir viskas lyg ir .komponentai stovi ant tokiu mini podiumu viduj duru , bet visiskai negroja , ytariu del stipreko. tai kita sav klosiu bitumu duris , ziurwsiu kas tada gausis .kadangi neturtingas esu, nusiziurejau toki stipreka, bet lyginu duomenis su dabartiniu jbl , tai viskas jbl geriau, bijau pradet pirkt ji nepaklauses suprantanciu .
    Dar viena beda , gal magas netinkamas mano sistemai (pionierius 77mp) , kazkakur skaiciau , kad alpine tiktu labiau . tiesa? melas? ir dar ieskau kuo galingesnio 8" bosiuko nes ner vietos didesniam , bus dedamas i salona tai uzteks ir tokio. nu lyg ir viska pasakiau.
    Cia stiprekas mb quart dsc 4125:
    kaina apie 500
    RMS power @ 4 Ohms: 125W x 4
    RMS power @ 2 Ohms: 250W x 4
    RMS power @ 4 Ohms bridged: 500W x 2
    Multi-Channel Amplifier
    High Speed MOSFET Output Devices
    Ultra-Flexible and Variable Adjustable Active Crossover Network
    Attractive Aluminum Heatsink
    Bass Equalizer Circuit up to +12dB
    PWM Power Supply
    Remote Jack (Dash Mount for Bass Boost Control)
    Bass Boost : 45Hz from 0dB~9dB
    Input Level Sensitivity : 0.2V~6V
    Signal to noise ration: >92dB
    Pure Class A/B amplifier topology
    apipjaustyk orginalius "mini podiumus" palikt tik skylę garsiakalbiui,tas plasmases isileidžiančias žiede mes lauk,mano atveju padejo komponentai Alpine SPR-17S,pas mane 2-tras CRX

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės