O kiek reikia, kad uztektu??? :shock:
Man pakaktu..o tau? :-D
turiu stiprintuva Emphaser EA 2350 kurio gale yra 1 x 1600 Watt RMS an 2 Ohm arba 1 x 1200 Watt RMS an 4 Ohm ir noriu pajungti ant jo du JBL W12 GTie 700/4000WRMS 4 Ohm (2x8 Ohm) 93dB ar uztektu stiprintuvo galingumo jiem ?? kazkada turejau du bosus po 700/1000wrms buvau pajunges ir uzteko galingumo tai va jei galit patarkit man ar uztektu ar ne nes nelabai stiprei nusimanau o nesinoretu islaisti nemazai pinigu be reikalo dekui is anksto
O kiek reikia, kad uztektu??? :shock:
Man pakaktu..o tau? :-D
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
Šitiem subam užteks sočiai, jie jautrūs.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Turbūt ,kad viską užkocioti prireiks antro generatoriaus.Kad gauti 1200w RMS prie 4 ohm reiktų 184 A generatoriaus arba 2vnt po 92A.SPL e būtum pirmas.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
o be jo neapseiciau ? nusipirkau kondika 40f rodeko nepades ?
tai kaip suprantu tiem bosam pakaks stiprintuvo prie 2 omu ?
Elektrą gamina generatorius o kondas statosi tam kad reikiamu momentu greiciau ta elektrą atiduotų .Tik dėl greito atidavimo.Kad įdėsi kondą tau amperų nepadaugės.
Nors kondą kirtai labai didelės talpos.Tai yra gerai.
mano galva ji labiausei apsimokejo pagal kaina ir talpa pirkti
ten tikrai 40 faradu ar as nebematau?
is kur gavai ta stipriou? prie jo bet ka gali jungt, tik gerai reik uzmaitint
nu taip ten tikrai 40faradu rodek
o stipreka pries gerus metus praktiskai nauja nusipirkau
O kiek laiko reikia tokios talpos kondui ,kad jis galetu uzsikraut ir dyrbt efektyviai savo darba ,o ne tik uzsikraudinet ir sodint itampa?"Arunas-" rašė čia:
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Che che, jeigu jis toks pats lėtapėdis kaip Rodek stipriakai, tai gal geriau jo neverta ir dėti :lol:"Arunas-" rašė čia:
nu nezinau as enlabai suprantu bet dar turiu ir vieno farado zealum tai jungsiu pirma 40f poto 1f ir stipreka tik nezinau kas gausis nu bet reik manyt blogiau gal nebus
nezinau dar nepajunges as jo"Gincė" rašė čia:
Nenoriu būti ciniškas, bet kažkaip nepastebėjau kokybinio pagerėjimo garse jungiant Zealum kondikus ar 1 ar 2 F. Tuo tarpu 0.25 F Brax daro didžiulę įtaką"Arunas-" rašė čia:
Viskas per tuos kiniecius ... kondikai dabar lievi... skiriasi tik prekine isvaisda. Idomu tik tie kur rusai gamino(PowerAmper ,Phoenix Gold) ar nenusivaziavo. Siaip tik "Brax" liko vertas pagarbos!!!
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
nu nieko nepakeisi jau turiu as juos ir pradzei pakaks o pastave pati ne rodekai stovi 2.2f nepatenkintas savaiseis ?"Gincė" rašė čia:
Pasakysiu tik tiek: grazus jie,briaunuoti,man prie instaliacijos tinka ir sviecia melynai,neonas.... ir nieko nepakeisi turiu as jau juos....
nu arturai prasau nimeluot, duoda savo kondikai - pas mane savo laiku tik 4F zealum (acr) buvo, bet su jais prie uzkurtos masinos galejau beveik tris minutes atgrot, o be kondiku (testavau) dar iki viso garso kokios 5 padalos (pas klara, pe penkiu 33) ir jau duso ir masina gesdavo
Tai reikejo gazuoti, kad negestu, o tie kondikai visi naujoviški kur daug faradų tai , vietoj antro akumo reikia naudoti, o normalus kondikas tik Brax, ar 0,25 ar 2 F jis dirba sažiningai.
Mirka.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
Matai, tu apie tai kaip ilgai ir kaip garsiai gali groti, o aš tik apie tai kaip groja :-D"SerZ" rašė čia:
Apskritai daiktus reikia naudoti pagal paskirtį ir Mirka čia pastebėjo į dešimtuką: tuos pinigus kur išleidai tokiam kondikui, geriau galėjai išleisti geram akumui, pvz elektrolitas - žele :rock:
gal zinot kur tokiu akumu butu protingomis kainomis? apie 1kLt kiek daugoka, gal kur pigiau yra?"Artūras-M" rašė čia:
Kiek žinau želiniam akumui ,jei naudoti pagal instrukciją ,rikalingas specialus krautuvas ir auto generatorius trumpina želinio akumo amžių .Gal kas galėtumėte tiksliau pakomentuoti.
maciau gamykliskai ideta zelini akuma "Optima Yellow" i nauja Chrysler Grand Voyager, dyzelini su visais navarotais - kazin ten kazkoks ypatingas krovimas? reikes pasidometi...
nu as ir jau turiu ir nieko nepakeisi"Gincė" rašė čia:
jo prieš braxą kitom firmelėm reikia rayer:"muzotonas" rašė čia:
bet man wistiek y suvokima netelpa skaicius 40 f
Na zemes talpa yra beveik 1F.. Taip kad visi skaiciai.. ir tik..
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
Skaičiai akims, o veikimas protui.
Mirka.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
Bookmarks