Gal perdaug susiaurinau, galinčių atsakyti, ratą... Kas ką žinot apie šį stiprintuvą tą ir sakykit idomi visų nuomonė
Tai va... Norėčiau sužinot nuomonę žmonių, kurie yra išbandę šį stiprintuvą...? Forume apie jį nieko rimto neradau pas mane sistemą dar labai žemo lygio Galva pioneer biudžetinis , priekis dls k5, o gale pioneer pigus baublys Bet žiūrint i ateitį galvoju apie šį stiprintuvą muzika labai įvairi... Tiesiog man įdomu ar jis vertas dėmesio po truputį tobulinant sistemą staigaus progreso nenumatau dėl finansinių galimybių... Nuo jo jungčiau priekį ir subą priekio keist kol nepakeisiu auto nežadu, tik subas lauks savo eilės, o paskui priekio konkretus instaliavimas savo jėgom dabar stovi originalioj vietoj
Gal perdaug susiaurinau, galinčių atsakyti, ratą... Kas ką žinot apie šį stiprintuvą tą ir sakykit idomi visų nuomonė
Zinau,kad jis labai didelis ir man mazoj masinoj sunkiai tilptu daugiau infos tikrai jokios, nei google neranda, kazkada domejaus.
520 x 67,5 x 297 manęs negasdina
Tai daugiau nieko? Jokių atgarsių..? Man idomu belekas, nes apie jį nieko nežinau
http://ampguts.realmofexcursion.com/...volution_RS_4/
siek tiek info.
Sveiki turiu si stiprintuva, galiu sakyt patenkintas juo, tikrai galingas daigtas, 4*110 RMS, bet vienintelis turbut minusas, daug elektros naudoja reik galingo maitinimo jam, kitaip problemos su generatorium...
Bookmarks