Sveiki, gal galetumete patarti, kaip sumazinti plasmasiu barskejima golf 3 univerale. Ar izoliavimas bitumu cia issprestu problema? Nes nuo muzikos gaunasi rezonansas ir plasmases labai stipriai barska . Koloneles yra priekineje palangeje, priekinesi durelese ir taip pat yra subas bagazineje. Is anksto dekui uz atsakymus.
Jai barska plasmases,tai bitumas lb ir nepagelbes...As atkovojau 2 metus kol visus svirplius isgaudziau...O plasmase barska kai liecesi viena i kita,tai reik tarp ju pukines izolecijos arba akustines medzegeles paklijuot.Dar padeda solidolas jai vieta neisoreja ir neisimurzinsi poto...O bitumu pacia apsifke paklijuok...Yra ten kam barsket
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Seip padeda plastiku perrinkimas ir visu varzhtu perverzimas Nustebtum kaip sumazeja barshkejimu
dvisluoksne izoliacija is vidaus krastus plastmasiu galima pasiklijuot ir kaip jau kazkas minejo pabandyk varztus stipriau priverzt
nesvarbu kad guolem.bet padeda
IPod
Ten, kur priklijuot nieko negali, pvz.: spynos, traukutės ir kiti mechanizmai (kurie kaip žinia taippat kartais barška).
Real master saund (RMS)
dar jai barska mygtukai,pvz langu pakelejo...issiardai ir prikreti solidolo,nebarska ir veikia
IPod
http://www.senukai.lt/p.php/automobi...st_tab=actions
uzteks viskam sutept, dar ir granatoms bei galiniams guoliams liks
Solidolas yr gerai Tačiau nuo girgždesių yra specialios priemonės, parduodamos kiekvienoj auto kosmetikos parduotuvėj, pasiklauskit. Geriau kur įmanoma klijuoti minkštas tarpines, zamšas idealu, minkštas audinys ar plonas porolonas taip pat tinka. Aš buvau sutepęs greita ranka pas save viską kažkokia specialia, metus mašina pastovėjo ir pradėjo girgždėti viskas iš eilės...
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
+37061857133 edmas
Tai vat, norėjau pasipasakoti kaip man sekėsi: išklijavau visas 4 durelių plastmases ir galinio dangčio plastmasę bitumu, ir efektas tikrai didelis, žymiai sumažėjo pašalinių garsų... Tik dabar viena problemėlė yra, tarška stiklo pakėlimo rankenėlės(kadandi pas mane ne el. langai). Gal kas turit kokių pasiulymų kaip spresti šią problemą? Idedu nuotrauką galinių durelių, galit įvertint...
Last edited by MoNasTiC; 2009-10-18 at 06:48 PM.
Tepalas pagydys Braškejima
IPod
O durų pačių (metalo) neklijavai? Tik "abšyfkes"?
life's too short to dance with fat chick's...
geriau jau pradžioj metalą išklijuot, o ne durų apdailą.
o kurioj čia vietoj bitumas pas tave fotkėse? bent jau aš nematau
persiprašom miegantis žiūrėjau, pagalvojau, kad ten pusta guma
Na, pas mane Golf 3 bet ne universalas. Jokių pašalinių garsų po vibro garso izoliacijos. Viską dariausi pats ir super. Turiu susigėsti, nes kol kas kolonėlės groja nuo magnetolos. Bet net ir atsukus rankenėlę- dėl pašalinių garsų jokių problemų.
Veiksmai: galinės durelės ir išorinės ir vidinės skardos išklijuotos paprastu bituku, klijuota ARMAFLEX ar tai K-FLEX pūsta guma (dorai tikrai nepamenu bet pati prisiklijuojanti), galinių durelių apšifkės apklijuotos specialiu garsą izoliuojančiu porolonu. Priekinių durelių išorinės ir vidinės skardos klijuotos bitumine danga su folija. Ant viršaus K-FLEX ir tas spec porolonas. Apšyfkėm kol kas nieko nedaryta.
Tiesa visiems garsiakalbiams standžiai prisukti naudota bakalitinė (nzn kaip tiksliai vadinasi) fanera, kuri standžiai prisukta prie durelių skardos.
Laiko užėmė bendrai paėmus kokias 6 dienas darant viską itin kruopščiai, su durelių vidinių ertmių pilnu antikoroziniu paruošimu.
Bookmarks