Oi oi kad gerai tai gerai.... O Labai toli siekiancios isvados pacio pono padarytos... loju:
gerai pasakyta loju:Ernestas link=topic=3448.msg38804#msg38804 date=1148747821 rašė čia:
Oi oi kad gerai tai gerai.... O Labai toli siekiancios isvados pacio pono padarytos... loju:
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
tos hiendines radiotechnikos klausyt jau galima, bet kad skambesiu lenktu kitų firmų kolonas už ta pačią kainą tai tikrai nepasakyčiau, pardavėjas net aiškino kad ten vakarietiški garsiakalbiai sudeti vifa ar peerless ar dar koki tiksliai nepamenu. o visos kitos radiotechnikos tai tikrai neimanoma klausyt.
vienintelis šiuo metu RRR akustikos privalumas - kad tai pagaminta ne Kinijoje O
tai kokia butu sitos temos reziume ? ar RRR atgroja savo kaina, nors ta kaina sakyciau juokinga. kai pavyzdys: 259 lt uz vieneta (cia ant zemes statoma)
Aš namuose turiu prisijungęs RRR SM-1000 prie Yamaha RX-V357 resyverio. Vien dėl resyverio neišeina normaliai klausytis muzikos, nes ne su resyveriu tai daryt...
O ir šiaip jų žemadažnis man nepatinka, reikėtų stipresnio, bet tuo pačiu nepamiršt kokybės (ir ne resyveris man jo neišjudina, buvo prijungtos prie vidutiniško stiprintuvo).
Antrų tokių kolonėlių tikrai nepirkčiau. Įdomiai atrodo RRR S-400M, bet neaišku, ar vertos tos kolonėlės tų pinigų.
reikejo man i namus dideliu galingu kolonkiu prie kompo,tai ziurejau RRR S-400,nuvaziavau su savo stepru i parduotuve ispradziu pajunge per savo yamaha stepra poto denon ir pasijungiau as per savo senuka pioneeriu,galiausiai koloneles nusipirkau,o isvada tokia su denon ir yamaha jos neatgrojo savo pinigu visiskai,su pioneeriu jos uzgiedojo 2 skirtingi dalykai,groja tikrai neblogai uz savo kaina,pardavejas pats issiziojes ziurejo,bet iki geru kolonkiu konkreciai S-400 dar toli...
Bookmarks