susidūręs nesu, bet nemanau kad tau reikia antro komplekto į galą
Sveiki,
Forume ieškojau konkrečios info apie šiuos garsakalbius, tačiau taip ir nieko neradau. Gal audio instaleriai ar šiaip forumo dalyviai susidurė su šiuo modeliu ir papasakotu plačiau apie juos. Ar jie atgroja savo kainą, kurią kainuoja, apie 350Lt. Planuoju deti į auto du komplektus šiu modelių, t.y. į priekį ir į galą. Labai jau vilioja tokia patraukli jų kaina. Labai didelį panašumą turi į SPR-17C (išvaizdos atžvilgiu).
![]()
susidūręs nesu, bet nemanau kad tau reikia antro komplekto į galą
Kodėl? Noriu pilno foninio garso, pakeisti originalius garsiakalbius šiais.
beja nuo mago maitint zadi?
o nuomonė tokia, pačiam reik paklausyt ką perki, patinka imi, nepatinki ieškai kitų. nevisų poziuris į garsą vienodas
Kur paklausyt? Parduotuvėj? Gi ne ausines perki... Neturiu tiek pinigų, kad pirkt, paklausyt ir parduot, jei nepatiks... Maniau bus kiek konretesnė tema, ir pasidalins savo patirtimi forumiečiai... Esu girdejęs sps'us, patiko visai, tai šitie naujesni garsiakalbiai, nauja technologija ir kaina normali...
tai jaigu visi sakytų kad labai geri garsiakalbiai tai aklai ir pirktum ane?
Jeigu sakytų, tokie kaip tu, tai nepirkčiau. Rašiau pirmam poste iš ko laukiu pasisakymų. Tu čia floodini iš neturėjimo ką veikt?
Žmogau, niekas tau nefloodina, o bando patart. Tiesiog isivaizduok, kad klausi: kaip jums viena ar kita mergina? Ir tada, kai bus patarta ar aklai rinksies ir ją jamsi???
Krc, jei rimtai, tai siūlau susitart su kokiu forumiečiu, pastatyt jam tauraus gėrimo, paklausyt jo sistemos, vo tada turėsi kažkokį atskaitos tašką, nuspręsi ar geriau du komplektus dėti ar geriau už tuos pinigus nusipirkt vieną geresnį ir dar nemažai dalykų pasidarys daug aiškesnių.
O pradžiai, paskaityk forumą ir suprasi kodėl nereikia nieko į galą, kodėl geriau vienas ar kitas dalykas ir apskritai gal atsiras nors šioks toks supratimas apie gerą garsą.![]()
Skaičiau dauguma temų, maniau sukursiu konkrečią temą apie butent šį modelį, kad ir kiti galetų pasiskaityti. Sutinku, kad ausinėms uztenka 2 garso šaltinių, bet automobilyje, kur ir taip sunku kazką gero išspaust, tai manau be 4 garsiakalbiu net nepradėt, kur ten gros priekyje po kojom du, o kur dar ir uz nugaros du arčiau ausų. Ateini į forumą su konkrečiu klausimu, tai visi tik ir stumia, skaityk forumą ir t.t. bla bla bla, visi pasipūte perdaug matyt, kad patartu naujokui. Ačių, matau kokia čia kultūra.
Last edited by xxalpsxx; 2010-02-19 at 02:50 PM.
Jums yra siūlomas teisingiausias kelias į gerą garsą, daug kas čia praėjęs tą didybės manijos kelią (čia aš apie garsiakalbių kiekį sistemoje). Rezultate lieka dvijuostė arba trijuostė sistema priekyje ir viskas (apie subą bagažinėje dabar nekalbama).
Jūsų reikalas atsižvelgti į siūlymus arba juos ignoruoti ir daryti savaip....
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
Na atsižvelgiant į mano kuklų biudžetą, manau gal dvi poros šių garsiakalbių, kur kas geriau nei viena pora pavyzdžiui spr'ų. Nenoriu daugiau pinigų investuot į garsiakalbius, kitus pinigus paliksiu garso izoliacijai. Tikiu, kad ne vienas forumietis perėjas visus šiuos kryžiaus kelius, tačiau mane labai traukia pakeist visus garsiakalbius. Čia kaip ir pradeda vystitis diskusija "kas geriau: du ar keturi garsiakalbiai?". Tačiau apsiribokim tuo, kad noriu išgirsti nuomuonę žmonių, kurie yra čiupinėje šiuos garsiukus. Aš nesakau, kad man reikia triukšmo, tiesiog pakankamai švariai grojančios sistemos už patrauklią kainą. Kadangi klausau gan trankios muzikos, kurią gan gerai atkuria paminėti spr'ai, tai šie spg'ai turėtų tūtėti panašumų, ar klystu?
Bookmarks