pas mane ant pioneer buvo tokia funkcija, bet ja nustatyt reikejo isjungus maga.
kaip padaryti kad ijungus sviesas prigestu apsvietimas?
pas mane ant pioneer buvo tokia funkcija, bet ja nustatyt reikejo isjungus maga.
ieskoks funkcijos kuri vadintusi "Dimmer" "Dimm" ar panasiai
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
man atrodo kad vien fukcija cia neapseisi, reikia ir kad magas butu tinkamai pajungtas
oranžinis laidas turi but pajungtas ir per menu, randi brightnest ar kažkas panašaus bei day ir night reguliavimą, night nustatymus sumazini ir priges sviesas uzdegus....MP 74 toks reguliavimas, gal tovo modelyje kitoks :smt017
jau pasijungiau. radau masinoje pilka laida ir suzenijau ji su orandziniu is mages.. loju:
tai dabar viskas veikia, tik mazai naudos, vistiek visa para ijungtomis sviesomis vaziuot reikia. nebent atskira jungikli padaryt. :smt038
O kaip tik tema kurios ieskojau, dekoju jums.
aš kasdien ieškau senų temų gal po 5. ir ką? man visose rašyti - O radau?! ir dėkoti jų autoriams?
taigi dar vienas panašus postas ir gausi ispėjimą 9 balų kokiam pusmečiui už spamą ir rašymą netaisyklingai. ir kitą kartą vietoje ačiū spausk arba nupirk padėjusiam alaus. taip ir pačiam gryš, bet nerašinėk nes tai irgi gali užtraukti rūstybę.
+37061857133 edmas
Bookmarks