+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 9 iš 9

Tema: Patarkit

Jaunius sakas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2009
    Amžius
    34
    Žinučių
    19

Pagal nutylėjimą Patarkit

Turiu du alpine garsiakalbius po 360 vatų, ir dar tris mazus po 200 vatu. Planuoju juos dėt į galinę palangę ir visiems garsiakalbiams padaryt bendrą dėžę kartu su ta palange. Ar butų galima taip? Nereikia man kažko tobulo. Tiesą sakant as tuos didžiuosius garsiakalbius esu įmontavęs i palange ir įdomu kaip geriau daryt. Mažiesiems daryt naują dėžę ar kaip? Gal turit geresnių pasiūlymų.. (aš tik šiaip noriu pasidaryt kad normaliai grotų, tokiomis sąlygomis, suprantu, kad nieko ypatingo nepadarysiu). stiprintuvą planuoju vėliau derint

"Garso Harmonija" Jazzas will become famous soon enough Jazzas will become famous soon enough Jazzas will become famous soon enough Jazzas will become famous soon enough Jazzas's Avatar
    Registracijos data
    Aug 2007
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    42
    Žinučių
    723

Pagal nutylėjimą

Visas tavo sumanymas visiškai nesiderina geru garsu.... turėsi dideli bliūdą košės ir nieko daugiau. Taip kad rekomenduoju atsisakyti nuo tokio sumanymo.
    Nors gal kokiame kitame forume profai ir patartų-pritartų. Bet čia to nesitikėk.
    "Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje

Savas egixx is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2006
    Vieta
    Raseiniai
    Amžius
    35
    Žinučių
    403

Pagal nutylėjimą

Pradžiai sakyk kas ten tiksliai per garsiakalbiai, tada bus aišku ką galima panaudoti, ko ne

Jaunius prc is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2009
    Amžius
    42
    Žinučių
    10

Pagal nutylėjimą

Citata sakas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Turiu du alpine garsiakalbius po 360 vatų, ir dar tris mazus po 200 vatu. Planuoju juos dėt į galinę palangę ir visiems garsiakalbiams padaryt bendrą dėžę kartu su ta palange. Ar butų galima taip? Nereikia man kažko tobulo. Tiesą sakant as tuos didžiuosius garsiakalbius esu įmontavęs i palange ir įdomu kaip geriau daryt. Mažiesiems daryt naują dėžę ar kaip? Gal turit geresnių pasiūlymų.. (aš tik šiaip noriu pasidaryt kad normaliai grotų, tokiomis sąlygomis, suprantu, kad nieko ypatingo nepadarysiu). stiprintuvą planuoju vėliau derint
    1320 VATU! Issoks langas galinis.. Jei gerai garso duosi, tai ir sedynes pabegs per bagazine...

"Garso Harmonija" Jazzas will become famous soon enough Jazzas will become famous soon enough Jazzas will become famous soon enough Jazzas will become famous soon enough Jazzas's Avatar
    Registracijos data
    Aug 2007
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    42
    Žinučių
    723

Pagal nutylėjimą

ir visa tai gros nuo mago (bent jau kol kas)...
    "Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje

Registracijos data
    Aug 2009
    Amžius
    34
    Žinučių
    19

Pagal nutylėjimą

sorry, šiek tiek apsirikau. Dabar pažiūrėjau tiksliai kaip yra. Turiu du garsiakalbius ultimate T2-6931 ( pirkau naujus). Ir tris dėvėtus mažesnius garsiakalbius, atrodo tvarkingai, tik nerašo pavadinimo. Parašyta 200w. Dabar norėčiau juos jugti prie mago pioneer DEH-2100UB. Tam kartui čia. Vėliau planuoju papildyt stiprintuvu ir subu( esu moksleivis, nedirbu, tai suprantat kodėl taip ). Taigi norėčiau kažką įsidėt, vis geriau nei nieko, todėl ir klausiu jūsų nuomonės. Kaip geriausia juos panaudot? O gal ko nors ir nejungt visai? Ar į palangę viska ar atskirai? Žodžiu, bučiau labai dėkingas jei patartumėt.. (laidus turiu gerus).

Registracijos data
    Aug 2009
    Amžius
    34
    Žinučių
    19

Pagal nutylėjimą

Automobilis hečbekas, palangę dariau medinę..

Aktyvus noname is on a distinguished road noname's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2008
    Vieta
    Šiauliai
    Žinučių
    151

Pagal nutylėjimą

pirma tai klaidą jau padarei, kad nusipirkai elipses, nieko čia geriau neišpausi. Važinėk kaip yra, o tos ka dėvetus turi tai isidėk i priekį, kad jau bent palei ausis kažkas grotu, o ne vien tik iš galo garsas eitu. O vėliau, kai pasitaupysi pinigų keisk magnetola nes šita tragiška, pasiruošk durelės ir dėk komponentus, o elipses mesk lauk jei nori kažko normalesnio.

Registracijos data
    Aug 2009
    Amžius
    34
    Žinučių
    19

Pagal nutylėjimą

nu dėkui už nuomonę.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės