Turėjau tokį patį auto, buvo JL 2x10w3 uždaroje dėžėje pajungta nuo jl 500/1v2, žemo buvo pakankamai.Visokius FLI išviso pamiršk , nes ten visiškas š...
Sveiki,
Taigi turiu problemą t.y. E46 sedaną su neatlenkiamu galiniu sostu
Noriu daug gražaus žemo.
Pirmas variantas buvo FLI trap 10 activ, salone nesigirdėjo, tad pasitaikius progai pardaviau.
Antras variantas komplektas 2 subai ir stiprintuvas URBANSOUND iš anglijos. Subai i palangę, atrodė, padoriai groja, bet gan greitai pasidarė mažai.
Trečias variantas sugalvojom, kad reikia palikt tik viena URBANSOUND palangėj ir iš apačios padaryt dėže, neskambėjo visiškai, idejom i ta vietą JBL GTO 1202d, taip pat neskambėjo.
Toliau dėjom tuos abu URBANSOUND subus į uždarą dėže, skambesio taip pat jokio.
Jau visai užkniso tai ėmėm:
Stiprintuvus:
URBANSOUND
McHammer MHA-1200
Magnat 1600w
Subus:
SONY Xplod 1000w
JBL GTO 1202d (normalioj dežėj, ne palangėj)
SM (ar pan) 3000w
Vienintelis variantas kuris grojo arti mano norų buvo Magnat+JBL, bet magnat stiprintuvą teko atiduot, o su McHammer stiprintuvu JBL subas per kelias dienas sudegė.....
Su finansais gan silpnai, tad nusprendžiau pažiūrėt kaip groja FLI trap 12 twin activ, žinau, kad nieko gero, bet gal pašalinių garsų iš bagažinės nesigirdės.
Gal kam teko E46'ta igarsint? Gal galit ką patart?
P.S. Magnetola Pioneer DEH-7900ub
Last edited by Darius.n; 2010-04-25 at 12:48 PM.
Turėjau tokį patį auto, buvo JL 2x10w3 uždaroje dėžėje pajungta nuo jl 500/1v2, žemo buvo pakankamai.Visokius FLI išviso pamiršk , nes ten visiškas š...
tai, kad tu nieko normalaus nebandęspigų sh**** krauni ir tikiesi kažko gero
pats jau bandęs labai daugnesenai nuo magnato komponentų nulipęs ir dar aiškini žmonėms, tai siūlyk konkrečius variantus žmonėms, padėk išspręsti dilemą, o tu tik bereikalingai rašinėji ir viskas, patarčiau autoriui paskaitinėti forumą tikrai rasi nemažai geros informacijos kaip ir ką ir su kuo derinti, yra labai daug variantų, patarčiau kreiptis į ką nors, kad ir iš forumo rimtesnių meistrų tikrai padės tau kažką susikomplektuoti, kad grotų, tavo ankstesni pasirinkimai netinkami muzikai
esmė tame, kad beieškant šiuo atveju "daug gražaus boso" visiškai neprogresuojama, o atsižvelgus į turėtus daiktus renakamasis netgi prastesnis variantas už buvusį. tarkime, jeigu magnat +JBL buvo arčiausiai tiesos, tai šitas variantas (kalbu apie FLI) yra didelis žingsnis atgal netgi pagal tuos pačius kriterijus, ir kada šitas forumas spėjo tiek nusiristi, kad tokius daiktus pripažintų?
tuo tarpu beveik bile kuris variantas yra geriau
o jeigu daug, gerai ir pigiai, tai ko gero patarčiau daryti kaip ir visiems: dėti Alpine Swr 12" ir paleisti nuo kokio padoresnio monobloko
P.S. nestumk ant mano (eks) magnatų, tavo RS pro nuo jų gavo![]()
P.S kad negavo, kažką maišai, jei kalba apie varžybas tai pas mane Artūrui aukšti dažniai nepatiko kurių nelabai ir buvo pas mane tuo metu todėl keliais taškais ir mažiau gavau, o tavo magnatai tik kalbasino ir viskas jie muzikos negrojo ir negros
norint subo tai yra ne vien Alpine pasirinkimas galima rinktis iš Helix, Rainbow, JL, Peerless ir dar yra įvairių variantų tik reikia domėtis skaityti ir tikrai rasi to ko tau reikia, reikia apsispręsti kur ir kaip tą subą montuos nuo to pirmiausiai reiktų pradėti.
Last edited by omsonass; 2010-04-26 at 09:03 AM.
Ačiū už mintis, bet taip nepeikit tų pigių variantų, grojimas labai priklauso nuo auto, pvz URBANSOUND stiprintuva su Sony Xplod subu idėjom i golfa tikrai smagiai groja, kai tuo tarpu mano BMW visai neskambėjo.
Gali būt, aš ne ekspertas
Beieškant ErnasGTD paminėto subo, akį patraukė http://www.autogidas.lt/skelbimai/-k...-15434537.html ką apie jį galit pakomentuot?
Gal nepatingėk ir savaitėlę forumą paskaitinėk, tikrai tik į nauda išeis
pagal savo galimybes jis smarkiai per brangus, ta dėžė pusę jo kainos sudaro
o šiaip kai teko paklausyti, nebuvo taip jau blogai kaip iš pradžių tikėjausi
garsas retkarčiais kaip iš kibiro, bet kuo paprastesnė (mažiau reikli) muzika klausoma tuo tas efektas mažiau jaučiamas
ir dar klausimas vienas: kaip tau sugebėjo bosas palangėje be dėžės padoriai groti?maskatuotis turėjo jis ir viskas (jeigu ne freeair'as)
Last edited by Black Scorpio; 2010-04-26 at 11:46 AM.
jeigu nesiruoši skaityti forumo, tai rinkis kąnors iš JBL arba Alpine jeigu ieškai biudžetinio dalyko, pirkis be dėžės tai sutaupysi maždaug 30% pinigų (nebent pats nesugebėsi tinkamai visko padaryti, arba gausi gatavą už gerą kainą, arba gerą už normalią kainą, arba pačiam pigiai neišeis pasidaryti)![]()
Taip ir bus, vienas apie žieminius ratus, kitas apie vasarinius lengvus batus...
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
Kad aš žalias manau jau seniai pastebėjot
Vienas forumietis patarė ir aš susidomėjau tokiu variantu
ALPINE SWR 1242D
ESX signum sx2150
Gal pakomentuotumėt?
JL AUDIO 13W1 tikrai geresnis pasirinkimas.
Galimas dalykas, kad DLS, HELIX, HERTZ biudžetiniu linijų atstovai gros gražiau nei kalenantis it genys SWR.
Vėlgi - dėžė turi būti ne iš lempos, kitaip beviltiškas reikalas ką nors išspausti iš bet kurio subo.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Bookmarks