+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 10 iš 10

Tema: Instaliacijos reakvizitai

Jaunius LTMANTAS is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2010
    Žinučių
    8

Pagal nutylėjimą Instaliacijos reakvizitai

Sveiki,
    Siame forume naujaokas esu, bet gyvenime ne. Tik sudomino toks dalykas
    Kokio storio laidai turetu buti (Maitinimo) pagal ilgi ir itampa pliusinio laido ir minusinio.
    Ziurejau EMMA lentele bet ten kazkaip man kazkas neaisku pasidare su tais ilgiais.
    Cia pagal visus reikalavimus kokie jie turetu buti. Taip pat i suba ir i grotuva?

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata LTMANTAS rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Sveiki,
    Siame forume naujaokas esu, bet gyvenime ne. Tik sudomino toks dalykas
    Kokio storio laidai turetu buti (Maitinimo) pagal ilgi ir itampa pliusinio laido ir minusinio.
    Ziurejau EMMA lentele bet ten kazkaip man kazkas neaisku pasidare su tais ilgiais.
    Cia pagal visus reikalavimus kokie jie turetu buti. Taip pat i suba ir i grotuva?
    priklauso nuo to kokio galingumo daiktus kokia paskirtimi naudoji. grotuvui jeigu yra naudojamas jo vidinis stiprintuvas gerai būtų 6mm^2 laidukas. na o stiprintuvui gali syruoti nuo 10mm^2 iki 20mm^2 negalingai kokybinei sistemai, ar iki kelių šimtų mm^2 - SPL'inei sistemai.

Registracijos data
    May 2010
    Žinučių
    8

Pagal nutylėjimą

Domintu SPL, bet siaip nera kokios normalios formules ar lenteles ar dar kazkas panasaus.
    Pvz pas mane Alpine MRP-M2000 stiprintuvas, 2 x SWS-1243D, Grotuvo vidinis stiprintuvas nenaudojamas, komponentams naudojamas Alpine MRP-F300. Kokio reiktu kondensatoriaus ir kabeliu?

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Domintu SPL, bet siaip nera kokios normalios formules ar lenteles ar dar kazkas panasaus.
    Pvz pas mane Alpine MRP-M2000 stiprintuvas, 2 x SWS-1243D, Grotuvo vidinis stiprintuvas nenaudojamas, komponentams naudojamas Alpine MRP-F300. Kokio reiktu kondensatoriaus ir kabeliu?
    Jeigu kalbi apie tikrą varžybinį SPL tai dėk tokį storą kokį tik išgali

Registracijos data
    May 2010
    Žinučių
    8

Pagal nutylėjimą

Isgaleti isgaliu ir 70mm. Bet man idomu taisykles, kokios jos turetu buti, ar yra zinanciu?

Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Isgaleti isgaliu ir 70mm. Bet man idomu taisykles, kokios jos turetu buti, ar yra zinanciu?
    apie 20-25kvadratų turėtų pakakti pagal taisykles

Registracijos data
    May 2010
    Žinučių
    8

Pagal nutylėjimą

is kur man tas taisykles zinoti ateiciai?

Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

TAigi sakei žiūrėjai EMMA lenteles, kas dar neaišku. jeigu turi x galios stiprintuvą, o laido ilgis iki jo bus 5 metrai tai laidas bus reikalingas storesnis, negu tuo atveju, jeigu iki stiprintuvo tarkim 2 metrai.

Prijaučiantis KaTiS will become famous soon enough KaTiS will become famous soon enough KaTiS will become famous soon enough KaTiS will become famous soon enough KaTiS's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2009
    Vieta
    UK/Alytus
    Amžius
    31
    Žinučių
    548

Pagal nutylėjimą

išsimatuoji stiprintuvo skylę kur kiši laidą ir tokį perkiesi

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    41
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata KaTiS rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    išsimatuoji stiprintuvo skylę kur kiši laidą ir tokį perkiesi
    o jei nėra skylės ką tada ?
    paprastai stiprintuvo dokumentuose būna nurodyta kokio kabelio jis reikalauja

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės