+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 5 iš 5

Tema: Automagnetola i vaz 2103

Jaunius Paul is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2010
    Amžius
    33
    Žinučių
    9

Pagal nutylėjimą Automagnetola i vaz 2103

Sveiki, esu naujokas sioje srityje, todel is karto atsiprasau tu, kuriuos erzina tokie klausimai. Turiu tokia automagnetola: panasonic CQ-RX101N. Ja noreciau ideti i vaz 2103, bet issiardziau sena gamykline radija ir pamaciau, kad ten yra tik vienas maitinimo laidas (jo jungtyje isideda saugiklis, kuris buvo 3,15A gamykliskai, tai taip iseina, kad man reikia deti 15A? bent jau taip parasyta instrukcijoj, o gal visgi nereikia? pacioje magnetoloje yra kazkoks 15A saugiklis, bet aiskiai taip ir neparasyta), o automagnetola turi 2 + ir viena -, tai dabar pasimeciau ir nezinau ka daryti. Kazkuriam forume skaiciau, kad tuos du magnetolos pliusus galima sujungti ir jungti prie vieno laido, bet kaip tuomet su minusu? Siaip elektronikoj neesu visai zalias, bet eksperimentuoti visgi nesinori. Taigi gal kas labai nepasididziuos ir galetu kazka patarti? Labai dekoju uz atsakymus.

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    41
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata Paul rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Sveiki, esu naujokas sioje srityje, todel is karto atsiprasau tu, kuriuos erzina tokie klausimai. Turiu tokia automagnetola: panasonic CQ-RX101N. Ja noreciau ideti i vaz 2103, bet issiardziau sena gamykline radija ir pamaciau, kad ten yra tik vienas maitinimo laidas (jo jungtyje isideda saugiklis, kuris buvo 3,15A gamykliskai, tai taip iseina, kad man reikia deti 15A? bent jau taip parasyta instrukcijoj, o gal visgi nereikia? pacioje magnetoloje yra kazkoks 15A saugiklis, bet aiskiai taip ir neparasyta), o automagnetola turi 2 + ir viena -, tai dabar pasimeciau ir nezinau ka daryti. Kazkuriam forume skaiciau, kad tuos du magnetolos pliusus galima sujungti ir jungti prie vieno laido, bet kaip tuomet su minusu? Siaip elektronikoj neesu visai zalias, bet eksperimentuoti visgi nesinori. Taigi gal kas labai nepasididziuos ir galetu kazka patarti? Labai dekoju uz atsakymus.
    raudoną ir geltoną laidą pajungi prie pagrindinio + ,o - jungi prie kėbulo arba prie jau atvesto - laido, būna atvejų, kad tokiu būdu pajungta automagnetola sodina akumuliatorių, tai tenka pasijungti magnetolos maitinimą per atskirą jungtuką arba nuo spynelės padėties dar prieš degimą, bet senesnėse mašinose tokios padėties nebūna

Jaunius Paul is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2010
    Amžius
    33
    Žinučių
    9

Pagal nutylėjimą

Akumuliatoriaus sodinimas man kaip ir ne problema, nes yra padarytas atjungimas. O tuomet kaip del to saugiklio? Jis skaitosi jau yra magnetoloj pacioj ar ji reikia deti ant to pliuso, kur buvo tas 3,15A? Ir kaip supratau to pacio negalima palikti, nes per silpnas? Dekui.

Naujokas April is on a distinguished road April's Avatar
    Registracijos data
    Nov 2009
    Vieta
    Lentvaris
    Amžius
    33
    Žinučių
    66

Pagal nutylėjimą

Akumuliatoriaus sodinimas man kaip ir ne problema, nes yra padarytas atjungimas. O tuomet kaip del to saugiklio? Jis skaitosi jau yra magnetoloj pacioj ar ji reikia deti ant to pliuso, kur buvo tas 3,15A? Ir kaip supratau to pacio negalima palikti, nes per silpnas? Dekui.
    Naudok Lt raštmenis kol negavai bananų

Savas darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    40
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

saugiklis turėtų būt ant pačios magnetolos pliusinio laido ir dar vienas bendras automobilio ant kurio pajungtas magas, skydelio apšvietimas ir dar kažkas.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės