+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 6 iš 6

Tema: 3-way component Focal, Vibe, Hertz ar JBL? Ką geriau rinktis?

Fuksas Cluber is on a distinguished road Cluber's Avatar
    Registracijos data
    May 2010
    Vieta
    Vilnius
    Žinučių
    2

Question 3-way component Focal, Vibe, Hertz ar JBL? Ką geriau rinktis?

Sveiki audio aparatūros žinovai!

Kokia 3-way komponentinė sistema tiktu geriau mano atveju?

Renkuosi vieną iš šių variantų:

1.JBL P6563C 165mm
    2.FOCAL ACCESS 165 A3
    3.VIBE Space 6 & 3D 6.5"

4.HERTZ ESK 165L.3

Derinama būtu prie SIGNAT RAM1 MK2 (6 channel)

Šiuo metu automobilyje stovi:
    Automagnetola: JVS KD-SC900R(greičiausiai bus po kurio laiko pakeistas Alpine
    CDA-9886R)
    Priekis:
    Komponentai: JBL CS2165C
    Galas:

Subwooferis: CRUNCH MRQ-12

Garsiakalbiai: PIONEER TS-1314
    (greičiausiai irgi bus metami lauk ir kaičiami kitais)
    Elipsės: PIONEER TS-6969 (metamos lauk)

Dar turiu tokį vieną nedidelį klausimėlį dėl galinės automobilio (sedano) palangės. Pas mane toj vietoj stovėjo elipsės 6x9 kurias aš nusprendžiau mesti lauk. Ką daryti su jų buvusioje vietoje likusia labai jau nepatraukliai atrodančia skyle? Aš galvoju arba ją uždengti kuom nors ir padaryti nedideles skylutes 'alsuokliams' ir pervilkti palangę nauja medžiaga arba palikti skyles tik uždengiant jas nauja medžiaga ir leisti subwooferiui laisvai 'alsuoti' skleidžiant garsą į saloną. Dar yra variantas statyti padoresnias elipses.

Kaip ir kiekvienas klausiantysis norėčiau jei įmanoma susilaukti išsamesnių atsakymų už kuriuos bučiau labai dėkingas.

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

iš tavo paminėtų variantų večiausias dėmesio yra Focal, na o Vibe iš viso kakis.

nors aš asmeniškai rekomenduočiau už tuos pinigus geriau nusipirkti stiprią dvijuostę (labai daug problemų su trijuoste, konkrečiai - viduriuku)

kas dėl palangės, tai elipses mesk lauk ir palik tik groteles, toks variantas bus geriausias (jeigu gtotelės gana retos, gali jas iš vidaus paklijuoti plona megžiaga, kaip kad originalios būna) . nes jeigu sugalvosi dėti fazikus (a.k.a. alsuoklius) tai padarysi dėžę dėžėje, ko rezultate gausis baublys

matau jungsi prie 6 kanalų, tai kaip supratau darysi tri-ampingą. filtrus perdarinėsi ar kaip spręsti žadi šitą klausimą?

Fuksas Cluber is on a distinguished road Cluber's Avatar
    Registracijos data
    May 2010
    Vieta
    Vilnius
    Žinučių
    2

Pagal nutylėjimą

Citata Black Scorpio rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    iš tavo paminėtų variantų večiausias dėmesio yra Focal, na o Vibe iš viso kakis...
    Kodėl būtent Focal? Kuom jų sistema yra geresnė už kitas? Norėčiau nors keliata faktų?

Šiaip visur kiek man teko girdėti, tai skambesys geresnis yra trijų komponentų sistemoje nei dviejų, tai vat ir nelabai suprantu kokios problemos gali iškilti dėl to vadinamojo viduriuko? Gal galima būtų išsamiau paaiškint?

Dėl palangės kaip supratau skyles geriausia palikti jas paslėpus. Gal ištikro taip ir padarysiu.

Jungsiu viską aš labai paprastai. Du kanalai tiltuosis subwooferiui, du bus naudojami galiniams garsiakalbiams ir du priekiniams komponentams per jų krosoverius.

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Focal'ai yra kur kas auštesnio lygio produktas skambesio prasme lyginant su kitais tavo pasirinktai variantais.

kas dėl trijuostės, tai darant savadarbę trijuostę viduriukas gali labai užsispiegti ir panašiai, su gamykliniu panašių problemų neturėtų kilti. kita vertus kaip daug kas kartoja "geriau brangi dvijuostė, negu pigi trijuostė", taip trijuostė skamba geriau, bet jeigu lyginant už tą pačią kainą pirktas sistemas tai labai didelis klausimas kuris geriau (trijuostė nebent garsiau gros, bet tai toli gražu nėra lemiamas faktorius)

Savas DMA is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2005
    Vieta
    Vilkaviškis
    Amžius
    53
    Žinučių
    387

Pagal nutylėjimą

Citata Cluber rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Jungsiu viską aš labai paprastai. Du kanalai tiltuosis subwooferiui, du bus naudojami galiniams garsiakalbiams ir du priekiniams komponentams per jų krosoverius.
    Nejunk gale nieko, išskyrus subą. O priekį gali jungt bi-ampingu(jeigu dvijuostė) arba tiltuot ir jungt per originalius krosus.
    Mindaugas 869980106

Savas DMA is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2005
    Vieta
    Vilkaviškis
    Amžius
    53
    Žinučių
    387

Pagal nutylėjimą

Truputį ne į temą, bet parašysiu Aš daryčiau šitaip: dėčiau į duris 8" žemadažnius ir jungčiau nuo 4 sutiltuotų kanalų. Likusius 2 kanalus panaudočiau plačiajuosčiam arba komponentam(3"-5", žiūrint kokia auto) Gale nejungčiau nieko.
    Mindaugas 869980106

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės