Kam tau tie koaksialiniai, kur tu juos dėsi? Ar ne į palangę kartais?![]()
niekaip nerandu kad butu 4omu 120rms 20cm coxialiniu garsekalbiu, ar ju tokiu isvyso nera ?
Kam tau tie koaksialiniai, kur tu juos dėsi? Ar ne į palangę kartais?![]()
Mindaugas 869980106
jo prieky yra sudeti komponentai jbl, gale ir buvo sudeti coxialiniai jbl bet lyg ir buvo 80rms ir sudege pergalingi stiprintuvai galbut, o ka blogai deti i palange ?
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
as tam reikale isvyso zalias esu, taip kadneuzpulkyt iskarto manes cia labai..tipo daryt podiumus ir kaisiot i duris ? ir cia ne mano masinoj sudeta. manau tas zmogus pas kuri sudeta nebenores ten keisti visko pasidare kaip pasidare, o ka galima is tos palanges isgrezti ?
tu ten dėk kokio nori galingumo, jeigu pas tą žmogų ant ausų drambliai laipiojo ti sudegins viską. galingesni gariskalbiai proto stygiaus nekompensuos
viskas ten pas ta žmogu su protu gerai,nieks ten nepleso tu garsekalbiu,ir neklauso tiek,jog neisšgroja.ir nukrypom nuo temos,klausimas ar yra isvyso tokių,ar kas nors galetu duoti puslapi kur didelis aparaturos pasirinkimas ?
Galingi koaksialai- ne išeitis. Pradedam spręst problemą: 1-as klausimas- ko trūksta, klausant tik komponentus, sumontuotus priekyje?
Mindaugas 869980106
tai šiuo laiku idėti kiti garsekalbiai gale (axton) ,juos klausant ant kaikurios muzikos buna,kaip čirškimas,nors klausoma negarsiai, galbut mago problema paliktas orginalus išvesti tik laidai, mašina audi a6 (4f),duryse idėta nedidukai komponentai 13jbl i orginalias vietas ir pritvirtinta per medžio plokšte,subas dirba atskirai per viena stiprintuva, o koloneles per kita irgi per jbl..Ko trūksta priekyje,trūktu garso is galo manau..
Nuėjus į koncertą irgi trūksta muzikos iš galo, neužtenka, kad ant scenos groja?![]()
Mindaugas 869980106
turbūt,neužtenka jei nori dėtistai, padėsit,su tais puslapiais ?
Kaip bebūtų, jei jau subas bagažinėj, tai jokių garsiakalbių palangėj būt negali![]()
Mindaugas 869980106
o jei subas padarytas per slidziu anga?
Tada gali
Bet garsiakalbių gale vistiek nereikiaPabandykit atjungt ir paklausyt.
Mindaugas 869980106
o tai ką pasiulytum? jei viskas čia pas jį blogai.
Aš žinau,kad ir bučiau daręs,podiumus,gerus komponentus o bagažinėje subą, ten žmogus jau su metais ir ūžsiaugines storą odąneįrodysių aš jam.
Taigi sakau- paklausykit, paskui parašyk, kas garse netenkina.
Mindaugas 869980106
gerai,kai susitiksiu jį, pasiulysiu
Bookmarks