kažkur grotuve minusai nudegę..... reik ardyt......
Sveiki,
mano JVC turi tokia problema. Valdymas viskas, t.y visos komandos be priekaistu veikia, taciau nuspaudus bet kuri mygtuka kolonelese pasigirsta trakstelejimas t.y ar tu perjunginetum CD daina sekancia, ar ijungiant FM tiuneri tas pats trakstelejimas pasigirsta kolonelese, taip pat atsiranda tuo tarpu pasibaigus CD dainai, ir persijungiant kitai. Tas trakstelejimas girdisi tik siais momentais.
Pasidalinkit prasau patirtim gal esate susidure su sia problema.
Aciu!
kažkur grotuve minusai nudegę..... reik ardyt......
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Net keista, bet problema pati dingo savaime..... Dingo tas ikirus garsas.... Saunu! Bet nepatinka man vienas dar dalykas, su atmintim. Vienu zodziu, sutvarkau nustatymus kokie man reikalingi, t.y aukstus, zemus, ir t.t... ir kas kart ijungus grotuva, juos vel turiu perstatyti, uzseivinta viskas pabega, laikas taip pat. Nors radio stotys islieka. tai ar taip ir turi buti pas si grotuva, ar cia gedimas?
Aciu
blogai grotuvas pajungtas, sumaišiai geltoną laidą su raudonu, gali abu sujungti į krūvą ir pajungti prie nuolatinio pliusinio laido mašinoje, bet būna tokiu atveju sodina akumuliatorių ir iųjungtas grotuvas, grotuve vienas laidas reikalingas pastoviam pliusui, o kitas nuo raktelio suzadinimas tai pas tave tikriausiai yra sumaišyta
jei teisingai suprantu, raudonu laidu turi ateiti pastovus pliusas, o geltonu suzadinimas?
aciu
Bookmarks