pirmas man gražiausias
Sveiki,
Kažkada mindosy užsiminė, kad neturite logotipo ir prašė padėti jį pakurti, štai keli mano siūlomi variantai gal kas patiks ir išsirinksite, jeigu netiks bandysime toliau kažką kitą padaryti. Kadangi nežinau konkretaus žmogaus į kurį reikia kreiptis šiuo klausimu, mindosy taip pat neimanoma pagauti taigi talpinu jį tiesiai čia ir laukiu Jūsų nuomonių.
Brangiai kainuoti jis neturėtų -
kidmanas@gmail.com
pirmas man gražiausias
man ketvirts gražiausias, atrodo lyg garsiakalbis ir sklindantis garsas
turiu pažnčiu kas galetų papigiau tuos lipukus pagaminti, tik reik tinkamo dydzio ir dizaino matmenis žinoti...
o man labiau patikes tai pirmas varijantas
jau geriau ploteriuoti, užlipinti ir laku nupusti, tai ir gražiau, paprasčiau ir pigiau butu.
Ploteriuota plevelė nesilakuoja, galima lakuoti tik atspaustą lipduką ant skaidrios plevelės, jeigu lipdukų kiekis nemažas gal ir nieko - kaina įmanomą būtų paderinti, bet aš visvien linkčiau siūlyti ploteriuotą plevelę.
Bet kadangi logotipą aš Jums siūlau ne vienos spalvos (orentuotas ne tik naudojimui ant automobilių), o dviejų tai norintiems logo dvejų spalvų ant mašinos bus problemų klijuojant ploteriuotą plevelę: reikės išpradžių klijuoti mėlyną plevelę, paskui naudojantis padarytais orentyrais - baltą ant viršaus (naudojant transportinę plevelę). O jeigu ploteriuosis tik balta plevelė tai be parkių naudojant tą pačią transportinę plevelę gražiai viską perkelsit ant automobilio ir bus ryšku ir gražu, tuo labiau, kad balta spalva dera prie visų spalvų tai nereikės kvaišint galvos ar normaliai atrodys.
O su lipduku gali būti visokių problemų: pradedant tuo, kad pjausis logotipo spalvos su Jūsų automobilio spalva arba jis atsispaus neryškiai ir negražiai.
Taigi aš tik už ploteriuotą baltą ORACAL plevelę.
Last edited by kidman; 2010-04-07 at 04:27 PM.
Gaila, kad nebeturiu photoshopo, tai nieko rimto negaliu pasiūlyti...
tu geriau žinai man ir su ps gerai išeidavo su milijonu donorų
visų pirma, I klubas, o ne i klubas
o antra, ar nebuvo nuspręsta, kad nebus jokių užuominų apie garsą?
groja kaip iš kibiro
Peri, aš nežinau kas kaip buvo nuspręsta, manęs tai nesiekė, nes nebendravau tiesiogiai su atsakingu asmeniu. „Gero garso megėjų klubas“ tekstą išimti galima labai greitai, o vietoi jo įrašyti www.i-klubas.lt . O ar dydžioji I ar mažoji tai skirtumo nemanau, kad sudaro - čia buvo daroma, kad būtų patrauklu ir solidu akims. Jeigu greičiau bus suvęsta su žmogumi su kuriuo viską galima derinti manau greičiau turėsit ir logotipą kuriuo galėsite džiaugtis, na arba reikės vargti šitaip talpinant į forumą ir darant kaip balsavimą, kad dauguma nusprestų, o faktas tas, kad dauguma dažniausiai nusprendžia teisingai, taigi spręsti Jums kaip darysim visą šitą reikalą: ar bus masinis balsvimas, ar suvesite mane su dideliu pižonu kuris diktuos kaip daryti
Last edited by kidman; 2010-04-07 at 04:44 PM.
vėl viskas iš naujo sakiau, kad lipdukų nebus
groja kaip iš kibiro
o daugiau jokių logotipų nesi sukūręs? nes rinktis smagiau iš bent 2 ar 4 skirtingų egzempliorių
Matau Peris- optimistas !
Linartas - 8 685 69684
Na tai kiek suprantu dviem keliais gali eiti ir pajudinti viską iš vietos, kreiptis į rimtą dėdę:
Va tas pižonas
http://forumas.i-klubas.lt/member.php?u=2
arba surinkti iš čia visus padorius variantus savo žvarbia akimi ir sudėti balsavimui
http://forumas.i-klubas.lt/showthrea...t=6174&page=11
kokie dar balsavimas, gaunasi tik bardakas ir tiek, geriau jau tas pižonas nusprendžia ir bus ramu
tai čia ir yra sunkiausias dalykas, tuos variantus surinkti į krūvą
Sveiki, noriu užsiklijuoti sau ant automobilio logo, pas ką čia kreiptis?
Pioneer P88RS Moded; DLS RM6.2; DLS B6A; AudioSystem F2 500; Mosconi AS 200.2; Capacitor 1,5F; Audio System X-ion 12-800 Plus, 70mm2+25mm2 wires.
na jau kadangi artūras išrinko ir uždėjo mano darytą, tai greičiausiai pas mane, bet reikia surinkti daugiau žmogų
Ot tai ačiū ot tai dėkui, jau ir pižonu patapau
Sunkus klausimas tas logotipas, ypač jeigu kalbam apie popierinę/lipdukinę versiją ir spalvų gamą. Internete viskas paprasta, galima bet ką pakabinti.
Šis kur dabar viršuj, labiausiai atitinka pačią pradinę idėją - paprasta didelė i klubas. Kaip atrodytų lipdukai velnias žino....
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
lipdukus reiktų ploteriuoti pasirenkant dvi spalvas ir dar šiek tiek koreguojant, idomu tik kaip išploteriuotu waveform'ą
užklijuok I-klubo logotipą ant nugarėlės
Bookmarks