W6 geriau groja, W7 daugiau galios turi
Sveiki, norėčiau Jūsų nuomonės ir pamąstymų. Turiu Helix p12 ir man trūksta kažko...na pirmiausia gal galios trūktų, o dėl kokybės tai kadangi neina tam helix'ui pritaikyti dėžės kuri tiktų man, tai planuoju jei du tokius helix'us į uždaras dėžes talpinti, ar geriau vienas JL W6 arba w7?
iš JL tikėčiausi daug galios ir dar daugiau kokybės, tik kurį variantą geriau rinktis (tuo atveju jei atmetam helix'a) ?
W6 geriau groja, W7 daugiau galios turi
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
Koks stiprekas, ko norisi is rezultato...
Tai pasakyk - tada žiūrėsim.
Ne tik JL daro gera subą - yra ir kito gamintojo pasiūlymai.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
stiprius pakolkas tma t2.500, o vėliau žiūrėsim kas bus, planuose jl 1000/1 ar koks ten tas modelis yra... ar šiaip gal kokį iš naujų serijų pričiupsiu. keliai dar neaiškūs,,, bet noriu itin galingo ir itin itin kokybiško subo...
na su t2 500.1 nelabai pamaitinsi w6, o tuo labiau w7
Drx 9255 ; scanspeak d3804, rs audio spl --> audiosystem twister f4 260; jl audio 10w3v3 --> U-Dimension u-pro 1k.1xd|
Kas gali visus pliusus ir minusus išdėstyti tarp 10w6 ir 12w6? kaip aš suvokiu tai 10'ukas tiek žemai neužgros kaip, kad 12'ukas sugebėtų, dar galvoju, kad 12'ukas mažą trupinėlį lėtesnis (lėtesnis spėju tiek, kad neišgirsčiau ?!), teisingai kalbu?
W6 serija - muzikaliausia iš JL, o ir šiaip gana neprastai kotiruojama ant svieto.
Jei stiprekas prie W šeši tinkamas - tada rezultatas geras.
Lėtumą galima kiek valdyti subo apiforminimo ir stiprintuvo parametrų pagalba.
Tik - kol nepasikeitei sito TMA, tai neskubėk P dvylika pardavinėti: jiems duok gerą stipreką, pamatysi kaip užjudės, nepažinsi.
Reziume: ieškok pradžiai ne kuo subus pakeisti - tačiau pirma juos pavalgydink kaip dera, duok jiems trobą tinkamą - pamatysi tada kad viskas labai puiku.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Bookmarks