ne per didelius užsimojai?
čia man jau į bosą labaiu panašu negu į priešbosį
šio vakaro užsiemimas,prapjaustytos skardos ir sudėti priešbosiai 25cm kolkas apmušimų nepaspėjau pagamint ,alaus pritrūko
ne per didelius užsimojai?
čia man jau į bosą labaiu panašu negu į priešbosį
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
pats tas dydis, super....
turbūt neturėjęs šių garsiakalbių savo rankose,todėl tau taip ir atrodo. tai labai lengvi muzikalūs ''seas'' priešbosiai,sveria mažiau nei mano buve 16. Popieriukas,aliuminio korpusas ir nedidukas magnetas . vakar klausiau klasikos kūrinių dziazo apvalkale,tai nesinorėjo išlipti iš mašinos tokios atakos...
Arbatinuko klausimas,
Kuo pjaustai skardas? Ta prasme kokiu įrankiu?
Gal yra kokių triukų- paslapčių tokiam darbui?
Pas mane durelėse nenumatytos vietos garsiakalbiams- prognozuojasi skardų pjaustymas...
pats geriausias įrankis viskam http://www.makita.lt/flypage/kampini...lis-9565h.html
A nu tokių turim
Tik gal ne tokių prabangių
aina sau, dar neteko matyti automobilyje 25 cm. duryse
kada atlėksi iki manęs noriu paklausyti ką ten pridirbai, man įdomu kaip susitvarkysi su vibracijomis, nes šitie seas atstos tau subą garantuotai, bet durų tūryje įdomu kaip elgsis, gerai atrodo
viduriukas irgi seas? šiaip jam reikalingas turis, o pas tave stoikėse jo turbūt neper daugiausiai
vibracijų kol kas didelių nesijaučia,skardos daug priklijuotos bitumo + pūsta guma. manau kad dar stiprintuvas per silpnas turimas,nes atjungus stiprintuvo filtrus vos vos juos pajudina,naudojant filtra ir nusukus hz i apačia,pradeda daugiau judint. bet nesuku galvos,jie groja ir teisinga viduriuka,kurio nebekabina pats vidurio garsikas. klausau atjungęs filtrus,nes subas liks masinoj bet kokiu atveju taip viduriukas irgi seas,jiem buvęs tūris apie 200 ml, panasšų ir išlaikiau na iki švenciu manau pasirodysiu,galėsi įvertinti natūroj kaip kas aišku jei kada būsi vilniui ar kaune pasuk
Ir man įdomu išgirsti, davai padarom perklausą Vilniui
esu matęs dvigubus 30-kus pas lankruizą duryse
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
OK, davai susirašom kitą savaitę ir kokį vakarą susibėgsime
tai reiškia kaune darom perklausą
groja kaip iš kibiro
Aš čia apie Vilniu rašau
Vilniuj darom, kai tu būsi
Sveiki,
Pagalvojau,kad nekursiu naujos temos, tai tiesiog pavagiu pirmąją panašią .
Vakar prisukau žiedus prie durelių skardų. Skardos aišku nelygios ir vietomis lieka apie 1 cm tarpai tarp žiedų ir skardos. Ką ten klijuoti į tuos tarpus? Bitumo ar ką? Patarkit prašau.
Ačiū.
špakliu su stiklo audiniu ir tvirta ir lengva apdirbti
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Kažkaip tai man nesitiki, kad visi tarp žiedų ir skardos špaklių tepa...
Silikono privaryk, bus geriau nei nieko.
Bookmarks