Į stoikes gali drasiai susimontuoti tw6ng, jei esi nusiteikes daryti podiumus jiems
Gali dar pasižiurėti wavecoro'o kažkoks modelis visai padorus yra, čia tolka galėtų patikslinti.
sveiki, ilgai ir nuobodžiai skaičiau jūsų forumus, taigi didelę dalį kilusių klausimų jau atsakiau sau, tiesa liko dar keletas
priekinei akustikai pasirinkau wisaton w17e garsiukus, galva beje - jvc sh 909... norėčiau pajungti nuo stiprintuvo, o jis pas mane Magnat the rock 4000, dvikanalis... kiek įtakos grojimui turėtų kažkiek geresnis stiprintuvas? ar apskritai su wisatonais verta naudoti stiprintuva, ir jeigu verta, tai ar galėčiau jungti nuo magnato, ar verta bandyt iškeisti i kažką kito?
iš anksto ačiū už atsakymus...
dar beje neišsirenku tweeterių, tw62 baisiai dideli, vienintelė vieta kur galėčiau juos sumontuoti - durelėse, praktiškai per tokį atstumą , kaip iki sulenktos rankos alkūnės, gal sprindžiu tolėliau link priekio...o tas mano nuomone, būtų gerokai per arti... o gal klystu? jei galkvojant apie montavimą prie pr. stiklo, šiek tiek mastau apie signat t5, arba dėvėtus Pioneer TS-T3PRS... i dėvėtus žiūriu atsargiai, nebent patvirtintumėte kad tai tikrai pats geriausias variantas... gal yra dar kažkas iki MAX 200lt už tweeterius?
filtrus visam šitam galbūt pagamins pažįstamas, preliminariai jau susitarėmtačiau įdomu ir iš jūsų būtų išgirsti kiek gali kainuoti filtrų gamyba šitam reikalui..
del podiumų taip pat problemos nėra, nes dirbu prie medienos, o prieš tai plastiku užsiiminėjau, tai jei reiks tikrai nusilidysiu
AČIŪ tiems kas perskaitė mano litaniją, ir tiems kurie kažką patars![]()
Į stoikes gali drasiai susimontuoti tw6ng, jei esi nusiteikes daryti podiumus jiems
Gali dar pasižiurėti wavecoro'o kažkoks modelis visai padorus yra, čia tolka galėtų patikslinti.
Mano žiniomis:
Su magė viskas gerai,tik magnatas tikrai prastas stipras.Aišku garso bus daugiau negu su magnetola,bet jis manau bus labai prastas skambėjimo atžvilgiu.Pirkti koki kitą senuką kokį nors kuris skambėtų būtu gal nieko, kaip tik forume audisona pardavinejo vrx404 kuris turi ir bi-amp.. (http://forumas.i-klubas.lt/showthread.php?t=11972)
Taigi išsiverstum ir be crossu (nors su jeis butu saugiau).Dar aišku duris pasiruosti reiktu gerai.O del aukštadažniu juk yra ir kitokių visokiu nes pvz: DLS T20 jeigu suderinsi skambėjimą (http://forumas.i-klubas.lt/showthread.php?t=13564).
Del to ,kad aukstadažnis arti midbosio jei pergyveni nebėda tam yra "db/oct" pažaisi pasigausi geriausia varianta tik tiek, kad aukštdažnis manau geriausiai skambėtų ausų lygije(stoikeje).
88rs II, 2x Eton Pro 170 nuo Mosconi AS 100.4,2x Peerless SLS 10" 8ohm nuo(kolkas)JL audio HD 600/4 tiltu.
Na persiprašau nežinojau ,čia tik kaip pasiulimas ar tai pavyzdis supratimui.Kiek pamenu kai buvo mano rankose lig ir nebuvo dar tvarkytas,o gal...
Na o ,kad būna geresnių ir taip aišku ,bet reik tilpti ir irėmus,ir pasižiūrėti i kitą pusė nuo visaton.(pries Visaton nieko neturiu)
Beto geras lituotojas dar nepakenkė niekam.O jei atgrubnagis kita kalba.
88rs II, 2x Eton Pro 170 nuo Mosconi AS 100.4,2x Peerless SLS 10" 8ohm nuo(kolkas)JL audio HD 600/4 tiltu.
na reikės nuvažiuoti į rcl paziurėti gyvai tuos tw6ng, kol kas tik į brėžinuką su išmatavimais žiūrėjau... mini podiumus kažkokius gal ir pagaminčiau, jeigu jau žmonės sako kad įmanoma - reiškiasi įmanoma
o su tuo stiprintuvu tai problema... perkant norisi apžiūrėti, o dėl pažiūrėjimo nevažiuosi į kita LT galą, kaune atrodo pasirinkimas kažkoks yra, o kai reikia nusipirkti - imi suprasti kad nieko gero nėra... dar gerai kad laiko aš turiutai lauksiu ir pigaus ir gero varianto
dar norėčiau paklausti ar nėra kažkokių specifinių instaliacijos niuansų, jeigu naudojant du skirtingus dvikanalius stiprintuvus - turiu galvoje vienas naudojamas sub`ui, o kitas komponentams? kaip geriau, du pliusiniai laidai kiekvienam stiprintuvui, ar vienas storas, su šakojimu?
Jei važiuosi i rcla, pažiurek pagal jų kodą "gaiva0606" http://rcl.lt/index.php?lang=lt&id=2...&search=search
kaina mažesnė, o kaip Tolka rašė ne tokie aštrūs. Pats juos susimontavęs prie veidrodėlių
![]()
na buvau kaip tik užlėkęs i rcl, ten man siūlo vietoj w17e montuotis w20, iš esmės reikalas nelabai sunkiai padaromas, išpjaustyt sugebėsiu, tik klausimas ar verta? kaži koks skirtumas realus tarp tų 4cm?
gylesnis žemas dažnis.Truputelis daugiau bass jei duris gerai pasiruosi![]()
Daugiau žemų, stipresnis priešbosis. Žemadažnio net nereiks. Nors čia jau pagal skonį![]()
Skirtumas nemažas, teisingai pasidarius instaliaciją su ws20e, gali nebeprireikti žemadažnio.
Pasiteirauk, ar dar turi, šitie kiek pamenu modifikuoti kažkiek montavimui į auto. http://forumas.i-klubas.lt/showthrea...ighlight=ws20e
tie 4cm yra ~1.5 karto didesnis plotas
groja kaip iš kibiro
Nei tu Marčiau žinai kas ten lituota perlituota, stipras iš manęs, aš ten taisymų nepastebėjau, Ignas irgi nelindęs, po to jis jau meteliai kitur dirba, aš nesuprantu kam čia tau susišvietė žmogui biznį gadint???? Jei ir pakeista kokia varželė prieš kelioliką metų buvo, tai niekam ji netrukdė ir manau dar daug kam netrukdys eilė metų
vyrai nesipykitaudison tikiu kad šaunus, visgi nemanau kad man reik keturkanalio, aš būčiau arčiau minties kad nusipirkti prie magnato antra normalesnį dvikanalį tik komponentams, žiūrint iš mano varpinės būtų pigiau - o jeigu ws20 gros kaip aš tikiuosi, magnatą vėliau bus galima padovanot kažkam, nes ta dėžė bagažinėje man dažnai sudaro nepatogumus...
šiai dienai (nors aš dar niekur neskubu) yra autogide jbl gto 2000 už 150pinigų, pardavėjas dievagojasi kad nuostabiai groja, kiek tame tiesos?
Visų pirmą Audisonas 4ch, bet dirba bi-amp kaip dvikanalis tavo atveju filtru nereikėtu.O visi JBL,MAGNAT,BOSS,MCHAMMER,FLY,VIBE(yra keli dalykai naudingi SPL) ir kitas pigus šūdas niekad neskambėjo ir nemanau,kad skambės.Dėl to ir kaina 150lt.Bet vėl gi priklauso kiek tu vertini ta skambesį???
Mindaugai, šiaip iš ryto sugalvojau ir rašau beleką. Tikriausiai neturiu ką veikti?Juo domėjaus kažkada, kalbėta su žmogumi kuris jį ardė ir buvau atkalbėtas. Į smulkmenas nesigilinam, idant negadinti biznio.
Bet kokiu atveju tai nesumenkina daigto, jei renkasi patyręs žmogus, tai pats viska mato ir įvertina (ir tai jam nebus kliūtis), o pradinukas tikrai neįvertins, tas ateityje gali jam išmušti bet kokį norą žavėtis oldschool'u ir apskritai audio. Peace.
Last edited by skiesflyer; 2011-11-03 at 10:16 AM.
visks OK, grįžtant prie to audisono, jam neatsijungia filtrai, o krosas berods tik iki 800, taip, kad ir biampingas ribotas
gerbiamieji, pasakykite, KIEK realiai gali kainuoti (dėvėtas) stiprintuvas kuris turėtų visas reikiamas specifikacijas ir galimybes bi-ampingui, ir KIEK kainuotų krosų gamyba įskaitant ir medžiagas ir darbą? (imant, kad tokios paslaugos prašyčiau pas kurį nors forumo narį)
suprantu kad bi-ampingas geriau(dar nežinau kuo), dar suprantu, kad naudojant krosus vistiek reikės stiprintuvo, betgi užteks pigesnio, su paprastesnėmis galimybėmis tik kad kokybiško... anyway - dedant garsiukus kurių vertė 200lt, nesinori išleisti trigubos keturgubos sumos vien stiprintuvui..na nebent tas tikrai duotų didžiulį postūmį... žodžiu domina kuris variantas būtų pigesnis, neprarandant kokybės...
ačiū
tolka pardavinėja gerą stiprintuvąir viskas jame jau yra, ką išvardinai
groja kaip iš kibiro
signat už 600lt? kiek daugoka man, net jei ir labai geras daigtas...aišku ateičiai turėsiu raumenypo velniais, kiek tie krosai kainuotų kas nors gal pasakys?
apytiksliai...
juk nekainuos 300lt garsiakalbiams uz du šimtus?
Na bikškeli apšviesiu, bi-ampingui jungti, dažniausiai naudojami keturkanaliai stiprintuvai, arba tam pritaikyti (pats prisiminiau turiu pardavime Spirit A260-4
http://www.spirit-caraudio.de/produkte/a260/a260.htm) stiprintuvai. Ir reikia kad filtrai būtų reguliuomai o ne fiksuoti.
derybos per pm, neterškim temos.
Gal sudomintu aktyvus filtras?
![]()
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
ačiū ne.. darosi kažkoks prekių iškišimas, daugiau pasiūlymų negu patarimų...Gal sudomintu aktyvus filtras?
aš tau nekišu tos aktyvaus filtro, aš tau siūlau pagalvoti gal apie toki pajungimo būdą....
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
Bookmarks