Sveiki. Nežinau net ar tai problema, bet mane labai užknisantis dalykas: nespaudant jokių mygtukų, po kokių 10 sekundžių pradeda rodyti tokį kaip filmuką reklaminį apie magą. Paspaudus bet kurį mygtuką atsiranda normalus ekranas ir tada jau gali viską reuliuoti. Kiek žiūrėjau instrukcijoje tai ekrano nustatymuose yra Spectrum nustatymas (tipo rodyti vaizdus kažkokius, bet pas mane rodo tik tą reklaminį klipuką) ir nesvarbu įjungiu On, ar OFF - vistiketas pat - rodo tas nesamones.
Negi neįmanoma kažkaip išjungti šitos funkcijos? O gal čia gedimas kažkoks? Gal įmanoma kažkaip programiškai ištaisyti šitą nesąmonę?
Ačiū už patarimą. Žiūrėjau instrukciją ir kažkaip nepastebėjau, kad pačioj pradžioj prie mygtukų pavadinimo parašyta, kad palaikyt Menu mygtuką reikia, kad išjungti tą demo režimą.
Dar kart dėkui
Turiu dar vieną klausimėlį.
Paspaudus DIS/ESC mygtuką pasikeičia ekrano vaizdas - rodo tokį kelią. Kiek atsimenu pas kitus tas kelias bėga (kaip kad su mašina važiuotum), o pas mane tik kaip paveiksliukas. Kaip įjungti galima, kad bėgtų tas kelias?
siaip ant bronx paspaudi menu ir paskui vel spaudi meniu ir laikai apie 4-5 sekundes supypsi ir issijunge tas demo turetu ir ant seattle tas pat but
Labas,
jei dar aktualu, tai kelias pas seattle tikrai nebėga ir nebėgo (turiu jau antrą seattle mp74), tą kelia galima išjungti kaip ir pats sakei paspaudus ESC mygtuką (dar yra variantas kad jis gali bėgti pajungus garso valdymą priklausomai nuo greičio, bet ne ant kiekvienos auto tas laidukas yra). O demo įsijungia ir atsijungia ilgiau laikant menu mygtuką. jei mygtukų garsas pas tave išjungtas tai įsijungia ir išsijungia po tokios kaip pauzės, o jei mygtukų garsas įjungtas- po supypsėjimo.
Bookmarks