tai galit padet kas nors jei zinot?
Sveiki noreciau suzinot is kur galima butu gauti Zemu dazniu filtrus subui ir kiek jie mazdaug galetu kainuot?
tai galit padet kas nors jei zinot?
zhemu dazhniu filtras nelygu zhemu dazhniu filtruj.. sheip yra varijantu kad pats gali susirinkti toki daigta ir usilituoti (konstruktoriukas). Tik aishku reikia zhinoti kokio filtro tau reikia nuo kik iki kiek jis filtruoja kokia slopinimo oktava ar pan. ir paskuj pagal visa tai skaichiuoji kondikus rites gal uir varzhas.. ir tada susilituoji susipirkes detales.. sheip tai jei gerai padaryti yra reikalu.. bet kahzkur buvo tema apie tai kalbeta taip kad pasikujsk ir rasi ...
Gal kas žinot kokia mikroschemą reiktų naudoti aktyviam žemų dažnių filtrui? Apie tai forume nerandu...
betkoki operacini stipreka
dBdrag 2008 pasaulinio cempionato finalistas
Skoda + Boschmann + Alpine
Ir kas tada? Gal schemų kur galiu pažiūrėt?
pilnas internetas ju use google
dBdrag 2008 pasaulinio cempionato finalistas
Skoda + Boschmann + Alpine
Gal nebūtų labai sunku pakomentuoti ko turėčiau ieškoti? Paprastas op stipras tai kiek suprantu dažnių neriboja, dar kažko reikia ar aš klystu apšviesk.
p.s. Pagal avatarą turėtum būti daug matęs (neužpyk)
http://www.electronics-lab.com/proje...008/index.html Stai cia aktywus subo filtras, pats esu toky padares (dabar groja). Weike is karto.
Ačių Aiwarai, kai išsitrezvinsiu bandysiu... o kaip mano macrom'as laikosi? A?
Laukia sawo eiles Persidariau sony akustikai, Harman'a zemiems ir atejo studijos. Dabar kai bus laiko reikes patwarkyti tawo macrom ir juo pakeisti sony. Cia wiskas namams.
Čia naudojamos TL082 ir NE5532 yra tikrai šudinos kokybės ir labai nejautrios. Geriau jei jau pasiryžai tai rink su lauko tranzais. Ten ir viršutinė riba ir fazės kampas reguliuojasi (dėl kampo tai tos dalies gali ir nerinkt jei nereikia). Schema turiu namie knygoj, bet dar neįkelta į PC. Kai įkelsiu atsiusių tau į paštą jei reikia. Arba pasistengiu greit surast nuoroda į tą puslapį kur ji yra. Šio kokybė man tikrai patiko ir net nustebino.
Štai jau radau, pažiūrėkit tai tikrai verta dėmesio http://www.bluesmobil.com/shikhman/a...l.htm#subfil01
Pilnai sutinku, kad tranzai wisada geriau negu mikruske. Bet ir pas tawe ju yra, koks ju iskraipymas?
Man čia yra yra vienas nesklandumas, nes čia +/- 12v, o man reik tik +12v, ir kodėl ten tai TL082 tai TL064, TL062 tai kokia naudot?"Aiwaras" rašė čia:
tai tik paskutine schema tame tinklapyje yra su +/- 25v o visi kiti tik + 12v..
Aš kalbu apie Aiwaro nuoroda, visgi apsistojau ties mikroscema, nes su tranzais ten daup pi.nios. :shock:
o kiek toks stiprikas su zemu dazniu filtru ar kaip cia jis galetu kainuot kad padaryt su darbu su viskuom
Schema kaip is 12V gauti +/-12v rasi cia www.elektronika.lt
Mikroschema gali naudoti TL082 arba TL072. Pastarosios mazesni iskraipymai.
Kol surinksi detales tai nebebus noro ir daryti. Kažką bančiau padaryt t.y pasyvius filtrus ir nieko stebuklingo nesigavo. su aktyviais kiek kitaip... Svarbu pabrėžti kad iš rusiškų detalių gali gautis nesamonių, reik labai atidžiai žiūrėt į plaukiojimo parametrus. Beto dar svarbu kad kasnors nesusikurentų nuo daug W. O taip man jau kažkada buvo su reguliuojamais potenciometrais. Audiofilam tai sunku įkišt ką nors nekokybiško. Bet geriau vieną kart pabandyt negu 10 kartų išgirst
http://www.manodiy.puslapiai.lt/lowpass.htm
Stai cia yr ainfo apie cia apkalbeta aktyvu filtra
Bookmarks