+ Reply to Thread
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 1 2
Rodyti rezultatus nuo 31 iki 53 iš 53

Tema: stebina mane shtai tokie skelbimai

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    62
    Žinučių
    5,663

Pagal nutylėjimą stebina mane shtai tokie skelbimai

Citata "Egidijus" rašė čia:
    Tai gerai, Arturai. Tau zmogeliukas atvaro masina, tu jam parduodi aparatura pilna kaina, o remdamas jaunima nemokamai sumontuoji.
    Aš nemokamai nemontuoju net ir remdamas mėgėją. O paremti galiu patarimu ir rekomendacijomis renkantis aparatūrą o mėgėjas lai dirba pats Ir apskritai, yra neteisinga firmos politika, kai įsiūlė kokią nors prekę žada ją nemokamai sumontuoti. Darbas yra darbas ir turi būti apmokėtas.
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Egidijus
    Guest

Aš nemokamai nemontuoju net ir remdamas mėgėją. O paremti galiu patarimu ir rekomendacijomis renkantis aparatūrą o mėgėjas lai dirba pats Ir apskritai, yra neteisinga firmos politika, kai įsiūlė kokią nors prekę žada ją nemokamai sumontuoti. Darbas yra darbas ir turi būti apmokėtas.[/quote]

Taip su tuo pilnai sutinku. Bet yra mananciu priesingai. Kaip tada?

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    62
    Žinučių
    5,663

Citata "Egidijus" rašė čia:
    Taip su tuo pilnai sutinku. Bet yra mananciu priesingai. Kaip tada?
    Mušt reikia manančius priešingai

EMMA LT komanda muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Grigiškės
    Amžius
    46
    Žinučių
    2,125

Nemokamas montavimas panasus kaip suris spastose.
    Nemokamai tik magus montuoja, bent as nemaciau kad nemokamai stipriaka ar ka nors sumontuotu. Cia marketingas nes teisingas montazas kainuoja kartais tukrai daug.
    Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.

Savas Aiwaras is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2003
    Vieta
    Marijampole-Vilnius
    Amžius
    39
    Žinučių
    1,184

Dar manau buna tokiu montawimu uz dyka kur istikruju darbas buna ytrauktas y prekes kaina. Zinoma tai galoija nebrangiems darbams, nes neuzdesi puse prekes kainos ar pan.

Aktyvus UNDER is on a distinguished road
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Vilnius
    Žinučių
    102

Sveiki !
    Nu nezinau vyruciai kur jus esat girdeje, kad kazkas nemokamai aparatura montuotu, cia kazkas is fantastikos zonos. Kartais buna taip, kad sumontuot aparatura kainuoja daugiau uz pacia aparatura. Todel nemanau kad kuriai nors firmai apsimoketu toks verslas.

EMMA LT komanda AudrunasV is on a distinguished road AudrunasV's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas Lithuania
    Žinučių
    1,306

Manau, kad niekas nemontuoja uz dyka! ( Jei kas pasakytu kur taip montuoja - buciau dekingas!) Jei imontuoja zmogui magnetola (kuri kainuoja 2000Lt) tai greiciau klientu lojalumo programa. Zinoma, jei jis paprashytu padaryti stalciu - manau tokiu neatsiras, kurie darytu uz dyka. Darbas meistrui visad turi buti apmoketas! Nesvarbu, kad jis ta radiola brangiai pirko....
    + 370 682 19776
    www.carsystems.lt

Super Moderatorius Ernestas will become famous soon enough Ernestas will become famous soon enough Ernestas will become famous soon enough Ernestas will become famous soon enough Ernestas will become famous soon enough Ernestas's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    53
    Žinučių
    2,412

kas ten nemokamai montuoja :?: man reikia.Patikslinkit ka darot
    projektas procese:
    "JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
    "Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
    "Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
    "Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
    "Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...

Old School Car Audio

Savas Nerka is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Vilnius
    Žinučių
    518

Klausimelis: jei as megejas ir noriu atlekt i Alytu sudalyvaut megeju klaseje (tarkim) ko man reikia? Kazkur girdejau kad laidai turi buti gofruose, bet cia tikiuosi man negalioja? Ir apskritai ka ten vertina? ir dar mano aparaturos galia 300w nesiekia :roll:

Aktyvus Petras Valiusaitis is on a distinguished road
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Lithuania, Vilnius
    Žinučių
    204

Citata "Nerka" rašė čia:
    Klausimelis: jei as megejas ir noriu atlekt i Alytu sudalyvaut megeju klaseje (tarkim) ko man reikia? Kazkur girdejau kad laidai turi buti gofruose, bet cia tikiuosi man negalioja? Ir apskritai ka ten vertina? ir dar mano aparaturos galia 300w nesiekia :roll:
    Sveiki,
    del visos informacijos prasome pasiskaityti www.emma.lt
    ten rasite visas taisykles.

Savas Mindaugas is on a distinguished road Mindaugas is on a distinguished road Mindaugas's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Bergen, Norway
    Amžius
    54
    Žinučių
    538

Citata "Nerka" rašė čia:
    Tau reikia nuplauto shvaraus automobilio su puikiai sumontuota audio sistema+puikiai grojancia. Tvarkingai atlikta jos instaliacija it t.t.
    Uz kiekviena smulkmena galima gauti tashkus. Viskas ko tau reikia yra taisyklese. Idemiai perskaityk. Garso aparaturos instaliavimas tai yra menas ir tai atsispindi taisyklese.
    Cia man kilo tokia ishvada ish to, kad audio instaliacijai yra keliami didesni reikalavimai, nei sau kelia automobilio gamintojas
    Kashkaip nelogishka.Konkretus pvz., kad ir BMW. Argi ish galo einantis laidas nuo akumo po kapotu yra sumautas i gofra?
    *Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
    ---------------
    tel. +47 46 222090
    info@caraudio.lt
    www.caraudio.lt

Savas Nerka is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Vilnius
    Žinučių
    518

Atsiprašome, šiuo metu taisyklės koreguojamos.

Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    62
    Žinučių
    5,663

Citata "Nerka" rašė čia:
    Atsiprašome, šiuo metu taisyklės koreguojamos.
    Keturi atstovai išvykę į teisėjų kursus Vokietijoje. Ten jie gaus informaciją apie visus būsimus ir esamus taisyklių pakeitimus. Jie iš kursų grįš atestuoti sertifikuoti tikri teisėjai ir tada artimiausiu metu taisyklės bus patalpintos svetainėje

Jaunius Bumsiukas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Alytus -Vilnius
    Žinučių
    12

Sveiki,
    na jus vyručiai dėl to instaliavimo tai kalbat teisingai nieks uz dyka tikrai nemontuoja, na o kas del klasiu skirstymo tai yra didelis klausimas nes kaip pvz. kaip nevadinti masina profo darbu jei joje viską įdiegė profai bet tik už klijanto pinigus, na mano manymu tai neteisingas skirstymas :shock: Na mėgėju siūlyčiau vadinti tuos kurie viską patys savo rankom padarė, na aparatūrą aišku pirko iš jūsų!!! Nes po to ir gaunas mėgėjų klasė o mašinos visą instaliaciją padirbo profai!!! Ne sažininga taip :x

Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    62
    Žinučių
    5,663

Citata "Bumsiukas" rašė čia:
    Nes po to ir gaunas mėgėjų klasė o mašinos visą instaliaciją padirbo profai!!! Ne sažininga taip :x
    Mano manymu, mėgėjas su savo instaliacija turi daugiau šansų laimėti, nei mėgėjas su pirktine instaliacija. Iš patirties galiu pasakyti, kad tie kas perka, už viską mokėti nelabai nori, o kai nenori, tai ir rezultatas neišbaigtas

Savas Mindaugas is on a distinguished road Mindaugas is on a distinguished road Mindaugas's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Bergen, Norway
    Amžius
    54
    Žinučių
    538

Citata "Artūras-M" rašė čia:
    Mano manymu, mėgėjas su savo instaliacija turi daugiau šansų laimėti, nei mėgėjas su pirktine instaliacija. Iš patirties galiu pasakyti, kad tie kas perka, už viską mokėti nelabai nori, o kai nenori, tai ir rezultatas neišbaigtas
    XAAXXAXAXA
    jau turbut kam nors padariai mashina i varzybas. O jis moketi nenorejo, tai ishvijai ish garazo neizoliuotais kaidais :lol:
    *Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
    ---------------
    tel. +47 46 222090
    info@caraudio.lt
    www.caraudio.lt

Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    62
    Žinučių
    5,663

Citata "Mindaugas" rašė čia:

XAAXXAXAXA
    jau turbūt kam nors padariai mašina i Varžybas. O jis moketi nenorejo, tai ishvijai iš garazo neizoliuotais kaidais :lol:
    Na ne, bet pasižadėjau sau daryti tokias mašinas tik realiai vertindamas darbą, be jokių ten didelių nuolaidų

Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Bergen, Norway
    Amžius
    54
    Žinučių
    538

Na ne, bet pasižadėjau sau daryti tokias mašinas tik realiai vertindamas darbą, be jokių ten didelių nuolaidų
    Beviltiska. Ash jau sau daug metu tai zadu, bet niekaip ivygdyt nepavyksta. Vistiek padarai kazka daugiau nei moka.
    ---------------
    tel. +47 46 222090
    info@caraudio.lt
    www.caraudio.lt

Aktyvus Petras Valiusaitis is on a distinguished road
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Lithuania, Vilnius
    Žinučių
    204

Citata "Mindaugas" rašė čia:
    Beviltiska. aš jau sau daug metu tai zadu, bet niekaip ivygdyt nepavyksta. Vistiek padarai kažką daugiau nei moka.
    Sveiki,
    dazniausiai taip ir buna... Darai... uz maziau... kartais kur kas maziau..........ir galvoji, kad busi ivertintas vat... bet dazniausiai buna vertinimas "ACIU", jei jis isviso buna....

Savas Robertas-G is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Kaunas-Vilnius
    Žinučių
    799

...nesupranta tauta kas yra muzika, o ypac pastangos ja apgyvendinti automobilyje... tenka tik apgailestauti kad bendras kulturinis tautos lygis yra LABAI zemas, mazi poreikiai nematerialiems dalykams, kas tiesiogiai atsiliepia musu verslui... visai ne tas mentalitetas, kuri noretusi matyti... arba nieko nereikia, arba kad "valintu", nes tada jau skaitosi "krutai", o tiesiog muzikos tikrai mazai kam reikia... liudna :cry:

Savas Aiwaras is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2003
    Vieta
    Marijampole-Vilnius
    Amžius
    39
    Žinučių
    1,184

O ypac tai jauciasi jaunimo tarpe, puikiai zinau, nes pats esu paauglys. Su draugais apie aparatura neymanoma sneketi, nes jiem jei nera kruwos zematoniu tai wadinasi ne aparatura. Zemi dazniai jiem yra wienintelis kriterijus wertinant aparatura, na meniskesnes sielos dar kreipia demesy y instaliavimo estetika.

EMMA LT komanda muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Grigiškės
    Amžius
    46
    Žinučių
    2,125

Na vertinimas yra labai savotiskas nes kiekvienas vertina savaip. Kad dabar jaunimas nesupranta muzikos atkurimo apart kalbasinimo tai ju bedos o ne tavo. pasiulyk jiems nueiti i koki nors gyvo garso konserta tik be alkoholioi ir zoles jeigu tai jiems nepades tai galesi padeti kryziu.
    Mirka.
    Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.

KovinisEžiukas
    Guest

Sena gera taisyklė mes nesam tokie turtingi kad pirkti pigius daiktus.. :roll:
    Tokie all-in-one kažin ar pasižymi kokybe ką jau kalbėti apie sertifikatus ir t.t.

+ Reply to Thread
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 1 2

Bookmarks

Rašymo taisyklės