jei galit mdoeratoriai eprkelkit tema prie AUTO SISTEMU, apsizioplinau :smt021
Sveiki, esu naujoaks jusu forume, bet siek tiek susipazines su aparatura mashinoje9aisku neduag). mane domina kaip jungti antra stiprintuva mashinoje, planuojama sistema monoblokas bosui ir kazkoks dvikanalis komponentams, visi planai ateity, bet esme pajungimo noreciau dabar susizinoti. gal ir durnas klausimas, bet kaip maitinima vest nauja vel, ar skelt sena pliusa/minusa/suzadintoja ir davest nauja stiprintuvui. lineikas vest naujas ar bridzint is vieno stipro i kita? nelabaj gaudausi... anksciau buvo sudeje du stiprekus mashinoj, tai buvo tarpusavy lineikom sujungti, bet neatsimenu maitinimo. dekui uz normalius komentarus, aks neturi laiko nerasykit, o del apsipyzdavojimu tai vienas vienur patyres kitas kitur
jei galit mdoeratoriai eprkelkit tema prie AUTO SISTEMU, apsizioplinau :smt021
as maitinimo laidus vesciau atskirus, lineikas irgi, nes viena pora akustikai, o kita nuo subo isejimo zemadazniui
groja kaip iš kibiro
jeigu laidas oakankamo skersmens abiems stiprintuvams, nera jokio reikalo ismesti dvigubai daugiau pinigu nei reiks. Viskas masinoj kaip normalioj elektroj, ateina storas laidas +, tu ji issakoji i du stiprintuvus ir fsio.
as vistiek vesciau atskirai subas savo akustika savo maitinima kad turetu mano nuomone jei jau atskiri stipriai
groja kaip iš kibiro
atvedi normalu pliusa iki kondiko, o nuo kondiko padarai issisakojima ir :supz: :smt020 :supz: nebent vienas stipras prieki kur nors numestas o kitas gale, tai galima ir atskirus laidus pravest.
na jei sakot vest nauja pliusa naujas lineikas, tai du stiprintuvai du pliusai nuo priekio ir dwi poros linijiniu, mashinoj neskaitant stogo galima vest trim kryptim, keleivio psue, vairuotojo vidurys, reiskai akzkur dubliuojas laida pliusas plus lineikos gali pradet kelt trikdzius. tada realiai galvojant gal tokiems komponentams geriau butu po kokia sedyne statyt stiprintuva. del boso palikimo atskirai as ir sutinku.
to igoriokas: gal gali placiau ka reiskia normalus, dabar stovi 8mm^2 ar reiktu dar normalesnio?
reiki storesnio, pas mane 16 mm2 ir galvoju ar uzteks dviem stipram ateityje :smt017
pas mane 150mm2 ir ketinu jau antrą vest OCezarijus link=topic=7962.msg82606#msg82606 date=1214327018 rašė čia:
tau greitai skydine reikes masinoj irengt aukstos itamposatvortke link=topic=7962.msg82607#msg82607 date=1214327093 rašė čia:
naujųjų stiprintuvų išejime 210v ir man rodos dar tikrai nedugnas
ir galeciau paieskot nebrungiai tokio laiduko tauatvortke link=topic=7962.msg82607#msg82607 date=1214327093 rašė čia:
groja kaip iš kibiro
tokiu atveju jauciu tau ir minusus du tokius teks iki pat akumo vesti Oatvortke link=topic=7962.msg82607#msg82607 date=1214327093 rašė čia:
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
pagyvensim, pamatysim
tiesiog primetu tai, kad kebulo varza teoriskai jau turetu buti stipriai didesne net negu vieno 150mm2 kabelio :smt017
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
prikelsiu tema. O kaip su remote daryti? Vesti dar viena atskira ar ta pacia sakoti?
Atsakyma jau gavau.
galbut ir gavai, bet vistiek parasysiu, remote gerieusia daryti per dioda, nes pvz jungiant 2-3 stiprintuvu remote atitinka ir tokiu fokusu, kad net neprijungus remote prie grotuvo, stiprintuvai isijungia
jei remotas naudojamas kažkam daugiau negu vienam stiprintuvui, rekomenduotina jį paleist per rėliuką.......
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Gal galit paaiškint kaip ta remote laida jungt dviem stiprintuvam?
taip pat kaip ir vienam
tai atsakys kas?
Nuvedi iš vieno stiprintuvo kur jau pejungtas remote į kitą ir viskaS.
o kaip del diodo, kur minejo Black Scorpio, arba reles, kur minejo Ernestas?
pabandyk pajunkgt taip kaip sakiau ir sužinosi ar veikia ir be jo nes tie atvėjai kai reikia rėlės yra vienetiniai
Bookmarks