Labas.
Manau DVD grotuvas yra atgyvena. Apie du šimtus lt. galima nupirkti grotuvą kuris skaitys krūvą audio ir video formatų. DVD į antikvarą.
Sveiki, forumiečiai,
buvau netyčia pas jus prieš kelis metus, o va šiandien prisiminiau, nes prireikė patarimo.
Esmė ta, kad mano žmona dirba vaikų darželyje muzikos pedagoge, tai gavo pavedimą iš valdžios sukomplektuoti garso aparatūrą vaikučių pasirodymams.
Pradiniai duomenys tokie :
-salės plotas apie 120 m2, lubos apie 4 metrų aukščio.
-biudžetas apie 1500 Lt, galimas pirkimas tik pavedimu iš rimtų įstaigų (Topo, Avitelos...)
-bus grojama iš CD, flašo, mikrofonas irgi reikalingas prijungti.
Mano galva, reikalingas DVD grotuvas (nes pigesnis), 2-jų kanalų imtuvas-stiprintuvas ir kolonėlės.
Jei taip ir turi būti, tai gal kas gali konkretų optimalų derinį patarti ?
Iš anksto visiems ačiū !!!
Labas.
Manau DVD grotuvas yra atgyvena. Apie du šimtus lt. galima nupirkti grotuvą kuris skaitys krūvą audio ir video formatų. DVD į antikvarą.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
pats tu antikvaras.pasilik sau tuos cd grotuvus,žmogus prašė kad viską skaitytų,čia tau ne focal į auto susidėti
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Prieš atsakant siūlau įsigilinti į temą ir neišsišokti. Plius manau darželio sistema jau senai sukomplektuota ir naudojama.
Čia, kad aiškiau tamstai būtų: http://www.kilobaitas.lt/DVD_grotuva..._527&ID=320462
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Bookmarks