Pirmas balsavimas mano.
Nekeista (gamyklinė arba neaišku kokia)
iki 200 Lt.
200-400 Lt
400-600 Lt
600-800 Lt
800-1200 Lt
1200-1700 Lt
1700-2500 Lt
virš 2500 Lt
Sveiki, forumiečiai,
Šianakt blogai miegojau tai susapnavau tokią nesamonę. Taigi noriu paklausti kokią pinigu sumą jus turine išleide arba planuojate Investuoti į priekinę akustiką. Akustika nesvarbu kokia 2.3 ar daugiau juostų, pasirenkant nurodykite mažmeninę kainą. Sekmės.
papildoma info krosai irgi iskaičiuojami jeigu tokie naudojami.
Last edited by muzotonas; 2012-10-02 at 03:04 PM.
Pirmas balsavimas mano.
mažmeninę naujų daiktų kainą? ir ar vetinama tik agrsiakalbai/filtrai ar ir stiprintuvai/grotuvai ?
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
o kaip vertinti produkciją kuri buvo gaminta 75-85m. laikotarpyje ir tarkim garsiukai pasisavinti iš kokių vintažinių kolonėlių
nubalsuota tarp 800-1200, bet jei naujomis kainomis šiai dienai tokie garsiukai kainuotų manau trigubai
Apklausa galios tik 90 dienų.
Į mano klausimą neatsakei, grotuvas/stiprintuvas priklauso?
nes jeigu ne tai reikėtų pakeisti pasirinkimą :|
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
šito nežinau,
mmm jeigu filtrai aktyvūs ir jie grotuvo o mano naujo grotuvo kainą lenkai per varžybas įvertino 14000 zlotų
Kilo mintis gal reikia dar sukurti atskirą temą apie old school daiktų kainas, na daryti tokį kaip ir archyvą pvz toks ir toks stiprintuvas ir jo naujo kaina ir palyginimai dabartinė rinkos kaina, tiesiog rinkti informaciją ateičiai, galima ir atsiliepimą palikti jei kas išbandęs ar dabar naudoja.
Parašiau daugmaž ir aš savo. Tik ji dar pakeliui ir nėra sumontuota. Gal skaitysis?
o jei mano priekinės akustikos savikaina įskaitant filtrus yra 40lt? kadangi paminėjo muzotonas, kad galima turėti omeny planuojamą išleisti sumą, tai buvo sudėtinga truputį pasirinkti. Tai įvertinau poros potencialiai keičiamų garsiakalbių kainą + aktyvų/pasyvų filtrą jiems ir prabalsavau
groja kaip iš kibiro
Kolkas tendencijos foruminės, Arba nieko arba kosmosas.
Visi aktyviau dalivaujam.
Done. Bet midbosai senukai, tai jų kaina beveik "nuo lempos" pridėta.
The only brand I can not stand is a music that I hear.
o yra galimybė matyt, kas kokį varijantą pasirinko? ar nebus tarp tų 2500+ bile ant durniaus paspaudusių
groja kaip iš kibiro
Nežinau, ar galima tokia apklausą padaryti. man atrodo kad galima tik viešą prieima padaryti.
Net ir išvardinti.
Na ir aš ne iš piršto laužiau. Yra galinčių patvirtinti... Pas mane pakeliui:
Midbass: Rainbow Vanadium
Midrange: Eton PFC80
Tweeter: Gladen Zero Aerospace 28
Bookmarks