o negalima palikti viso to puikaus skambejimo ir prideti marketingui butinas funkcijas?"Artūras-M" rašė čia:
ar cia tos funkcijos papildomos ir suvelia viska?
Ir kuo jis jau toks ipatingas? :roll:"KirviZ" rašė čia:
o negalima palikti viso to puikaus skambejimo ir prideti marketingui butinas funkcijas?"Artūras-M" rašė čia:
ar cia tos funkcijos papildomos ir suvelia viska?
Kad butu geras skambesys + marketingas = labai viskas brangiai iseina. placiai visuomeniai tas butu neikandama, kitas dalykas tie melomanai kurie butu pasiryze ji nusipirkt i visokius marketinginius bajerius nelabai krieptu demesi. Todel ir yra gaminama tiem ir tiem. Kadangi plati visuomene neikanda geros akustikos, geru stiprintuvu ir viso kito, todel jiems yra neracionalu pirkt gera grotuva kurio galimybiu jie taip ir neisgirs.
"KirviZ" rašė čia:
Galima, tada gaunasi F1 su dar keliais navarotais
Tai kad gaidiškesnio rinkos požiūriu aparato už šitą, ko gero niekas jau net nebegamina, apart Mc'intosh. Žemiau kristi jau net nėra kur, man irgi gėda pasakyti, kad aparatas neskaito MP3, neturi laikų korekcijos, ekvalaizerio dBass, Mx ir visų kitų gėrybių. Net filtro subui neturi. Gaidžių gaidys ir paprastai dauguma klientų žiūri nieko nesuprasdami, kam tokį šlamštą pas save laikau...."Maruzelis" rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Noreciau tada paklausti, jei atmesim tuos navarotus, ar yra esminis skirtumas SKAMBEJIMO prasme tarp sh99, sh909 ir sh9101, m Arturai-M ? :lol:Navarotai. Laikų korekcijos, MP3, ekvalaizeriai ir tt be ko šiais laikais neparduosi nei vieno aparato....
Nesigilinau į tokius niansus. JVC pas mus papuola paprastai jau kažkieno įdėti. Kadangi neturiu jokio ryšio su šios firmos atstovais, automatiškai neturiu realios galimybės sulyginti."Barzzda" rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
"Artūras-M" rašė čia:
Cia skonio reikalas, man pvz Pioneer su delfinais nepatinka, nors daug kam - etalonas, arba kaip pries 3-4metus populiariausi buvo Panasonic neoniniai :x
AiskuNesigilinau į tokius niansus. JVC pas mus papuola paprastai jau kažkieno įdėti. Kadangi neturiu jokio ryšio su šios firmos atstovais, automatiškai neturiu realios galimybės sulyginti.
Bet visgi gal kas bus kas lygino? Ne tik pagal paauksuotus isejimus, ekvalaizeri ir MP3 ? :shock:
Nu cia su ta SENUTELE Alpine man atrodo jau per;enkei lazda....kaip sakant - Is didelio rasto. isejo is krasto :-D P.S. Nieko asmenisko, tik mano nuomone"Artūras S" rašė čia:
Bookmarks