turejau viena Luxman, L-190 berods, visai smagiai grojo o kiek pinigu nori uz ji?
Patarkit ar geras stipras power amplifier LUXMAN M-120A, parduoda vienas bicas sako zjb. Gal
jus ka zinot?
turejau viena Luxman, L-190 berods, visai smagiai grojo o kiek pinigu nori uz ji?
siulo uz 400lt
as savo uz 280 buvau nupirkes.. jei isties geras ir tau patinka, tai pasiderejes mazumele ir pirk..
Taip ir padarysiu. dekui
Stiprintuvas, stiprintuvu, bet kam visą laiką vis permokat? Nekalbesiu apie jo grojimo lygį, tai taip pat, kiekvienam savo. Bet juk tokie neverti daugiau negu 150...180 lt. priklausomai nuo stovio. Tiek ir kainuoja.
Joga tu gerai kalbi, bet kad tai butu realybe!
tai parodyk kur pardavineja po 150-180lt??? :smt017
Pajungiau siandien Luxman, groja kaip zveris 4-120W ir dar jungtis 300W, zemo kokybe afigena, ne veltui Luxman vertina :supz:
pradžioj visada atrodo groja afigenai bet po savaitės tenka nusivilt
na zinai, as savo luxman'u dziaugiausi kol turejau
480w rms,110db and more all chanell driven into 8 ohms load, at any frequency from 20Hz to 20,000Hz with no more than 0,015% harmonic distortion, rated I.M. no more than 0,01% tokios kokybės garso net topo centre nenuspirksi!
to Valdeliss
o kur pirkai (kokiame mieste) nes ir as buvau uzejes bet nespejau..., ir kaip skamba lyginant su kitais stiprintuvais (širpotrebais)
Geras pazystamas parveze is Svedijos sugedusi. Sustvarkiau, liux LUXMAN. Skambesys tikrai geras, ner ka lyginti su kitais stipriais. 4x120 rms, yra 300w rms jungtis, vienu zodziu galios tikrai pakanka. Klausant dar niekad nebuvau uzkeles Volume's iki galo, nes garso pilnai uztenka. O :smt020
turiu Kenwood 700c ir Revox B252 pirminius o galo joko rimto tai ir klausiu ar parduodat ar ketinat ir is kokio miesto
turiu visa komplekteli 120 stipra, pradini ir eklavaizeri, galiu tiek pasakyti kad daigtas geras ir kad uz 400 nupirkai tai tikrai cia l.maza suma! groja jis tai tikrai gerai! nera ka lyginti! pakelt jo net normaliai neina, nes viena puse transformatorius kita tranzai tik galiu pasakyt, jai dar gautum siam stiprui pradini,tai isvis butu kokybe didele, nes kai savojo laukiau is norvegijos tai pirma stipra gavau, poto po keliu sav ir pradinis su ekv atkelevo, tai be pradinio man ir geria grojo, bet kai pajungiau, tai isvis, kalausiau ir klausiau! turejau daug visokio slamsto, sony, pioner, yamaha, jie keliavo ir kelevo is ranku i rankas, pas mane taip pat neuzibudavo, o sitas vienintelis daigtas kas vertas demesio! niekad neparduosiu,sakiau vaikams paliksiu! ot.
Swx, Gal zinai is kur pradini gauti? Manau tikrai geriau grotu, nors ir taip pakankamai kokybes ir garso. Parduoti as jo ir nesiruosiu nes nieko geriau nerasi uz tokia kaina.Kokius garsiakalbius pajunges prie Liuxmano? O artyman:
gali pasiskaityti mano esama forume tema http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=2827.0Valdelis link=topic=3687.msg44791#msg44791 date=1159797628 rašė čia:
buvau ir s90 4 prisijunges ir faug visko, vat beda ta kad normaliu kaloneliu neturiu pokolkas... del pradinio tai neisivaizduoju... man tokia seima is norvegijos padovanojo visa komplekta tat kur lietuvoj gaut tai nzn, nes reliai niekas nieko apie ji net nezino, galvoja kad noname ir tiek...
Matai reik paklausyt kaip grajina, tada tik supranti kas per daiktas. :smt023 :smt020
keliat 5metu senumo temas, bet jei norit nuvilsiu jog klausiau visus tranzistorinius luxman, kokybe apgailetina, ten svarbiausia buvo daryta daug vatu, bet muzikos niuansams mazai demesio. na jum prie s90 tai pats tas
Bookmarks