Keisti Tamstos patarėjai, ypač dėl hertz ml.
Labas visiems!Kas galetum padet instalioti i mano Saab 9-3(senas kabrioletas) akustika.Reikalinga pilna iinstaliacija(Izolicija,pijungimas).Sugalvojau akustika ne as,ir tie zmones praso rast profisianalus ejgu noriu geru rezultatu.Akustika bus tokia:
1 Galva Pioneer dex-p99rs arba Alpine DVA-9861Ri (dar sprendzia mano patarejai)
2 Stiprintuvai Celestra FA2150 ir Celestra RA475
3 Garsiakalbiaj Hertz ML280,Hertz ML 1600.2, Eton PFC 80
Visus laidus irgi atsius,izoliacijos reikalingos,eigu ne rasim vietoj,taip pat.
Atsiprasau kad rasau ne taisingai,Lietuviu kalba ne mano koziris!Busiu dekingas uz patarimus.As Klaipedoj bet atvaziuosiu bet kur.Aciu.Dmitrij
Keisti Tamstos patarėjai, ypač dėl hertz ml.
Patarejai tai tikrai supranto ne mazai.Hertz ne kinetiskas o rimtas,kurio gaut beveik neimanoma!Biudzetas ne be dugno iki 15000lt ir masina, kur daug ne prigalvosi,todel 3 linijiniu pasivas!Is pradziu svarste dar Focal 6W3 ir 3W2 bet Hertz ir Eton pasirode daug giresni.Todel be variantu.
Last edited by bubuka; 2013-02-16 at 12:11 AM.
Tau ko gero atvertė burtų knygą. Kinietiškas ne kinietiškas .... Rimtas......patarėjai suprato.....pasyvas.....bla bla bla....
Galima padaryti daug ir stipriai.
Kad kažkas kažką tau pasakė kad svarstė ar sprendė - čia dar ne motyvas. Pajūry turim bent minimum vieną bičą kuris tau papasakos kas yra kas. Žiūrėk dar ir kažką paklausyt duos - bendram suvokimui.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Aciu uz patarimus!Tikrai nieko pries!Bet sistema jau surinkta ir instaliacija yra pagrindinis klausimas!Jeigu zmuogus pajurije gales padet,busiu labai dekingas.
Ieškok Jazzas. Manau tau bus į naudą.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
O kaip!Atspejau!As jam dar pries pora valandu atrasiau!
Bubuka, pasuk man rytoj (867338434), paplepesim, o jei bus noro galesim ir pasiklausyti ir pasidalinti mintimis prie bendro vairo
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
Bookmarks