+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 5 iš 5

Tema: Klausimai dėl aparatūros

Fuksas d'Ark. is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jan 2013
    Amžius
    27
    Žinučių
    4

Pagal nutylėjimą Klausimai dėl aparatūros

Sveiki. Ruošiuosi pirkti aparatūros (aktyvi kolonėlė + mikšerinis pultas + mikrofonas), kuri man bus reikalinga gyvam dainavimui ir įrašinėjimui. Pirksiu parduotuvėje MIDIAUDIO (http://www.midiaudio.com/). Buvo tėtis ten nuvažiavęs ir va ką jam patarė pirkti:

• Aktyvi kolonėlė Mackie TH–15A
    • Mikšerinis pultas Mackie ProFX8
    • Mikrofonas Rode M1

Visi daiktai, kaip sakė, tokie jau iš geresnių, brangesnių, kad būtų normali kokybė ir kad ilgai laikytų. Tačiau kaina gaunasi man per didelė (būtų gerai, kad būtų iki 2000 Lt). Tai va, noriu, kad patartumėt, gal ką iš šitų trijų dalykų būtų galima pirkt kokį pigesnį ir kad labai didelio skirtumo nebūtų. Pavyzdžiui, kolonėlė. Nes aš naudosiuosi šia aparatūra bute, tai gal nereikia jau tokios labai galingos...
    O jei nelabai išeina kokių pigesnių, būtų labai gerai jūsų nuomonė apie tuos, kuriuos jau patarė pirkti parduotuvėje... Žodžiu, pareikškit visą savo išmintį ir padėkit man, AČIŪ

Aktyvus kostas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2011
    Žinučių
    223

Pagal nutylėjimą

Citata d'Ark. rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Sveiki. Ruošiuosi pirkti aparatūros (aktyvi kolonėlė + mikšerinis pultas + mikrofonas), kuri man bus reikalinga gyvam dainavimui ir įrašinėjimui. Pirksiu parduotuvėje MIDIAUDIO (http://www.midiaudio.com/). Buvo tėtis ten nuvažiavęs ir va ką jam patarė pirkti:

• Aktyvi kolonėlė Mackie TH–15A
    • Mikšerinis pultas Mackie ProFX8
    • Mikrofonas Rode M1

Visi daiktai, kaip sakė, tokie jau iš geresnių, brangesnių, kad būtų normali kokybė ir kad ilgai laikytų. Tačiau kaina gaunasi man per didelė (būtų gerai, kad būtų iki 2000 Lt). Tai va, noriu, kad patartumėt, gal ką iš šitų trijų dalykų būtų galima pirkt kokį pigesnį ir kad labai didelio skirtumo nebūtų. Pavyzdžiui, kolonėlė. Nes aš naudosiuosi šia aparatūra bute, tai gal nereikia jau tokios labai galingos...
    O jei nelabai išeina kokių pigesnių, būtų labai gerai jūsų nuomonė apie tuos, kuriuos jau patarė pirkti parduotuvėje... Žodžiu, pareikškit visą savo išmintį ir padėkit man, AČIŪ
    Viena nors kiek normalesnė kolonėlė tiek kainuoja. Ir apskritai, kam tau reikia aparatūros?
    P.s. naudojant tik bute, tikrai neverta pirkti.

Registracijos data
    Jan 2013
    Amžius
    27
    Žinučių
    4

Pagal nutylėjimą

Reikia dainavimui ir vokalo įrašinėjimui.

Aktyvus kostas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2011
    Žinučių
    223

Pagal nutylėjimą

ir bus naudojama tik bute?

Registracijos data
    Jan 2013
    Amžius
    27