SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Siekiant palengvinti Moderatoriaus darbą, bei visiems vartotojams pagerinti naudojimąsi forumo turgumi, įjungta galimybė redaguoti, užrakinti, ištrinti savo skelbimą.
1. Nenorite, kad būtų rašomi komentarai - užrakinkite temą.
2. Reikia atlikti pakeitimus, redaguokite.
3. Žinote, kad temos nereiks - ištrinkite.
Skelbimo skaitytojams, pastebėjus apgaulę iš karto prašau pranešti Moderatoriui.
Puikus atnaujinimas, senai to reikėjo. Bet, kad trinti neina, eina tik užrakinti. Arba kažką ne taip darau
po atnaujinimo neliko mano vieno skelbimuko. Jei dėl kažkokių priežasčių buvo jis tiesiog tyčia ištrintas, tada viskas ok, susikursiu tvarkingą naują.
groja kaip iš kibiro
Ištryniau. Pagal požymius buvai užrakinęs temą, dėl to negalėjai ištrinti. Tau gi meniu „Temos įrankiai“ turi rodyti galimybę ištrinti, arba užrakinti.
Artūrai neduoda, yra tik close temą
Jei dadirbsi iki galo bus labai gerai, nes senai reikėjo to, juk tik į naudą bus, mažiau bus šiukšlių. Peržiūrėk forumo teises, kažką busi praleidęs
Last edited by magaizeris; 2013-05-03 at 03:17 PM.
Sukurtas atskiras katalogas skundams/padėkoms. Naudokitės negailėdami klaviatūros, kuo daugiau informacijos bus šiame kataloge, tuo mažiau bus apgavysčių.
nu vat, pratrynėt, sumažėjo mano postai ir vėl aš naujokas
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Ei Moderatoriai tai kodėl iki galo ne duodate teisių? kalba eina dėl temos ne tik rakinimo o ir ištrynimo. Lauksiu atsakymo
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
magaizeri, Ernestas geresnio charakterio, aš bjauresnio. Visų pirma, paprašyčiau elgtis korektiškai ir suvokti, kad ne vien vaikai čia susirinkę. Leidimas atsakinėti tiesiai taisyklių temoje yra demokratijos apraiška, tačiau tai nesako, kad galima pereiti į anarchiją.
Antra, išduosiu paslaptį, paties persona forume kabo ant plauko, ryšium su tuo, kad su pačiu susiję asmenys veisia forume klonus (o gal pats esi tas klonuotojas?) Pagauti klonai jau blokuoti, atsiras tampresnis ryšys su magaizeriu, bus blokuotas ir pats magaizeris. Beje, doras prisipažinimas man į PM būtų kaip ir nuodėmių atleidimas. Kai mane kas nors užerzina, aš būnu smarkiai piktas, ne tik blokuoju klonus, bet apskritai blokuoju ir IP adresus, o tai reiškia, kad prie šio forumo teks jungtis per proxy, o nemokamus aš labai greitai sugaunu, mokami užtrunka ilgiau.
Apskritai, visi, kurių pagrindinis indėlis šiame forume yra tik dalyvavimas Perku arba parduodu, arba gal pirksiu gal nepirksiu dalyje + flood'as likusioje forumo dalyje, būkite ypač korektiški. Visus šio tipo dalyvius blokuoju labai lengva ranka.
Beje, teisė trinti įjungta, „Administravimas“ berods turi būti pasirinkimas. Jeigu nerodo, man teks perimti vartotojo prisijungimą, kad išsiaiškinti kodėl vienas gali trinti, kitas ne....
Čia mano atsakymas, lauksiu supratimo požymių
Šios dalies taisyklės papildytos 8 punktu. Būkite atsargūs
Planuojama galimybė šį blokavimą anuliuoti piniginės pagalba, derinsime su Moderatoriumi.
kažkokia velniava ir nieko nesupratau kuo užkliuvau aš ir kokie dar klonai, čia jau kažką maišai nes aš nieko nepadariau ir net nedarau tarp kitko nieko įžeisti nenorėjau, tiesiog buvo tavo kalbėta apie šia privilegiją o jos nėra tai ir paklausiau, bet vat paišot man kažką apie ką net nenutuokiu
Last edited by magaizeris; 2013-05-08 at 10:55 PM.
Bookmarks