Sveiki, pasigaminau as sau subo deze, ir isejo tokia idomi nesamone, atidarius bagazine subas viduje pradeda groti kokius 3-4 kartus geriau kitaip sakant atgija, uzdarius bagazine vel uzdusta, deze apie 60ltr 2x pioneeriai deze dveju portu. stipras audio systemas. Su sena deze tokio dydelio skirtumo nesijaute. Kas gali but ?
Reikėjo dėžę ne pagal palubinską daryti.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
Deze dariau pagal Bassbox 6 , nebent turit pasiulyt kazka kito , su sena deze isvis negrojo nej atidarius nej uzdarius bagazine , su sita bent groja atidarius , bet jus man galit kaip naujokui nepizdavojant paaiskint, kas yra padaryta blogai? Mazas litrazas ? Blogi portai ?
Kitas klausimas kas per garsiakalbiai? prašom pateikt tikslius modelis, kad kažką įvertint ir patart?
va taip kiek pažiurėjau, vienam reikia 29 ltr tūrio, tai daryk dvi atskiras kameras, fazikas 32 hz, tai bus panašiai 10 cm skersmuo ir apie 20 ilgio fazikas.
Kiek supratau fazika per slidžių angą žiuri į saloną? bandyk dežė, pasukt šonu ir tada paklausyt, arba sukeist, kad fazikas žiuretu i numerį, o subai i saloną, per slidžių angą.
Kas tau tokią nesamonę parekomendavo daryti? Portas ir garsiakalbis privalo būti nusukti į tą patį tūrį, tik tada normaliai veikia fazoinvertorius. Apie subo specifiką BMW automobiliams pasiskaitinėk forume pasinaudojs paieška, mano manymu rašinėta buvo pakankamai...
Liveri Liveri, ką tu patari? Turint du subus ir nepasinaudoti dviejų garsiakalbių dirbančių viename tūryje fenomenu gerinti vienas kito parametrus yra totali kvailystė ir diletantizmas. Apie tai esu užsiminęs ne vieną kartą... Net bandpass atveju geriau subus kišti į tą patį tūrį, tik konstruktyviai tai dažniausiai neįmanoma...
P.S. O šiaip e34 nei vienas subas neduos gero rezultato dirbdamas bagažinėje, bus lauko įgarsinimas. Galima sukti subus į slidžių angą, tačiau nesu užtikrintas ar šie subai gerai dirbs.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Tiktai per angą į saloną uždaroje dėžėje. Pats geriausias / pigiausias variantas mano manymu.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Bookmarks