Sveiki, atsirado šiokia tokia problemėlė, nebeveikia stiprintuvas Hifonics ZXi 6000. Pradėjo neveikti per didelius šalčius, pasižiūriu visas stiprintuvas apledėjes, galvoju atleis pradės veikti, bet deja vistiek neveikia. Pakeičiau saugiklį vistiek neveikia. Gal kas žinot kokia problema gali būti bei kiek gali taisymas kainuoti?
Na ne grynai visas labai apledėjęs, šerkšnas tiesiog buvo ant stiprintuvo. O tai gal kas žinot Kaune meistrą, kuris galėtų apžiūrėti bei nustatyti ar apsimoka jį remontuot?
Man irgi manasis jl 500/1 prie šalčių sreikuoja-pradžioj negroja, paskui po truputi fragmentais įsijungia grojimui, o galiausiai kai užšyla pradeda veikt normaliai. Ta prasme jis visada veikiantis, bet negroja nuolatos. Čia kažin gedimas ar normalus veikimas?
Patys kalti, kad gadinat šaltyje gerus daiktus, taigi viduje ten kai šyla šąla susidaro kondensatas-vanduo patys pagalvokit kaip gali veikti stiprintuvas kai viduje drėgmė, o drėgmė atsiranda dėl pačių kaltės, kad išspręsti tokias problemas reikia kitur montuoti stiprintuvus, kad nebūtų didelis temperatūrų svyravimas, geriausiai būtų mašinos salone, mašinos vidus sušyla iki normalios temperatūros tada jau galima įjungti audio stiprintuvą, aš neklausiau žiemą muzikos buvo gaila tiek elektronikos komponentų tiek akustikos. Dabar planai yra atsisakyti boso ir stiprintuvą sumontuoti tarp kelių plokščių gale palangėje į automobilio vidų.
Na pas mane sumontuota universalo bagažinės dugne, zapaskės vietoje-tai ten šalta nuolatos Bet kodėl šalia gulintis Alpine MRV tokių bėdų neturėjo? O stiprintuvus tuomet reikėtų montuot tarp polistirolo-neperšals...
reikia taip montuoti, kad vasarą ir neperkaistų
As tai ant subo prisukes stipra tiek ziema tiek vasara visada visu garsu atsukes ir problemu nematau . PS Nebandykite to atkartot patys
Aš iš pradžių nesupratau, kas buvo, net susiradau koks autoservisas vilniuje galetu paziuret, o pasirodo tiesiog persistengiau per šaltuką :/
vesk pas meistriuka paziures kas nudege gal tranzas koks o del salcio tai reikia priziureti pas subus,komponentus tai guma gi aplink suledyjus kaip akmuo nio salcio tai turi pasilti masina as tai atidarau bagazine per galines sedynes ir sildau valandele kol vazineju po to po truputi jungi ir apkatke kiekviena ryta prie gero minuso o sveikiausiai namuose ant spintos prie dideliu salciu...
Bookmarks