gali man parduot - turėsiu atsarginę
Sveiki, turiu Pioneer keh-9700r galva, ar butu imanoma gaut vidurius arba bent pritaikyti kanors ?
gali man parduot - turėsiu atsarginę
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
as pats noriu turet ji, todel ir ieskau viduriu, o pirkeju yra ir taip nemazai nes pas mane ta galva gal tik 1men buvo naudota nuo jos pirkimo, kol is masinos viduriu nepavoge, tai ji visiskai kaip nauja atrodo
tada galiu tau parduot šitą daiktą už 150 lt - http://img514.imageshack.us/img514/7117/snc00128.jpg , ir dakomplektuot cd keitikliu jei reik.......
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Nu jo cia toks vienas is variantu, o nieko geriau negaletum pasiulyt ?
galiu pasiūlyti koki 50 lt už tavo magės priekinę dalį.........
projektas procese:
Old School Car Audio
oho, nužudė
Drx 9255 ; scanspeak d3804, rs audio spl --> audiosystem twister f4 260; jl audio 10w3v3 --> U-Dimension u-pro 1k.1xd|
Adaptuotas kažkoks nutrūko nuo lenciūgo, baninkit greičiau
Bookmarks