panašų vaizdą buvau radęs savo buvusiose RFC ar tai RCF, nepamenu nei pavadinimo, nei modelio, dvijuostėse. Ten man rodos kažkokių apsaugų aukštadažniui buvo pilna. Vizualiai žiūrint jų amžius bei dizainas labai panašus į tavųjų B9271
Manau pats laikas pakalbėti apie pasyvius filtrus, tiesiog galima pasidalinti savo gamintais filtrais ar aptarti originaliai pagamintus filtrus. Vis bus kažkoks judėjimas forume.
Kaip tik vakar prasiardžiau savo senas vokiškas kolonėles ir nustebau kiek visko juose yra prikišta. Kolonėlės yra trijų juostų. Kai laiko turėsiu pabandysiu nubraižyti schemą šių filtrų.
panašų vaizdą buvau radęs savo buvusiose RFC ar tai RCF, nepamenu nei pavadinimo, nei modelio, dvijuostėse. Ten man rodos kažkokių apsaugų aukštadažniui buvo pilna. Vizualiai žiūrint jų amžius bei dizainas labai panašus į tavųjų B9271
groja kaip iš kibiro
Akivaizdus pavyzdys kaip nereikia daryti...
Čia tipinis praėjusio amžiaus ~8 dešimtmečio masinės Hi-Fi kategorijos produktas. Aktyvios tranzistorizacijos/automatizacijos pavyzdys. Buvo pateikiama kaip super naujovė apsauganti kolonėles nuo sudegusių/per daug galingų stiprintuvų. Pati filtro dalis tipiškai buvo labai paprasta, taigi per daug negadino. Tačiau visa automatika maitinosi iš to pačio garso signalo. Panaši psichozė, kaip kad dabar kišti laiko korekcijas...
Gydymas paprastas - reikia išmesti rėlę, atjungti automatikos maitinimo grandines. Geriausiai signalą paduot tiesiai į reikiamą filtro vietą ir nuimti taip pat nuo išvadų.
Jeigu norite teisingo filtrų gamybos pavyzdžio, pasižiūrėkite į visų apjuokiamas 35 AS modifikacijas. Teisingos detalės, teisingas montažas. Teisybė per ploni laidai, prasti garsiakalbiai, kurių problemas bandyta ištaisyti filtrais...
Povilai, geriau dėk garsiakalbių, dėžės konstrukcijos nuotraukas. Šitie elementai tuo metu buvo dar labai racionaliai teisingi.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Bookmarks