Nieks čai nepasikeitė, tik mes žonųs paprasti ir neturime blatnų pelių, taigi negalime patikrinti kaip veikia. Gal reiktų intermete pasiieškoti, kaip naudotis mouse back mygtuku su Vbulletin forumu?
Nežinau kada čia taip atsitiko, nes paskutiniu laiku mažai lankiausi forume, bet dabar neleidžia grįžti į ankstesnį puslapį su "Back". Pas mane kaip yra "Back" knopkė ant pelės ir su ja pripratęs grįžti į ankstesnį puslapį, nežinau kaip kitiems, bet man asmeniškai tai yra kaip nepatogumo problema..
Nieks čai nepasikeitė, tik mes žonųs paprasti ir neturime blatnų pelių, taigi negalime patikrinti kaip veikia. Gal reiktų intermete pasiieškoti, kaip naudotis mouse back mygtuku su Vbulletin forumu?
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Na jau sutvarkei, ar susitvarkė, bet jau veikia. Ir nereikia čia ironijos dėl pelių, nes buvo rašyta apie "Back" kad neveikia, o pelė tik tarp kitko.
Žodžiu kaip supratau, kitą kartą pastebėjus kokią klaidą, nestabilumą, geriau visai nieko nesakyti..
Atsiprašau kad sutrukdžiau
Atvirai kalbant, aš ne tik kad netvarkiau, tačiau net ir neketinau. Tai išsakiau su savo „ironija“ ir nelabai suprantu apie kokį nestabilumą čia kalba.
Aš naudoju kuklią pelę darbui, Logitech M525, ji back mygtuko neturi ir realiai net negalėčiau patikrinti. paprastai toios problemos gali būti dėl to, kad svetainės lankytojo naršyklės cache, cookies trukdo gyventi. Vaistas išvalyti cacche, cookies, perkrauti naršyklę, gal net ir pačią operacinę sistemą.
Sutrukdymo čia jokio nėra, yra tik neįtempta bendravimo aplinka
Pasikartosiu, kad ne apie pelę buvo kalba, o apie "Back", kurį paspaudus naršyklėje puslapis nesugrįždavo, būtent tik šiame forume.
Originalus tekstas žemiau:
Čia aš nemoku skaityti lietuviškai, ar kažkas pasiklysta savo mintyse ?
Nedariau - nedarysiu - neplanuoju daryti nieko tokiu klausimu. Forumo variklis yra komercinis produktas ir neturiu jokio noro susidurti su papildomu galvos skausmu, kai pirksiu naują licenziją ir kažkas veiks ne taip kaip priimta Vbulletin.
Nepasiklydau, tik ne taip mano mintį supratai. Žodžiu pravažiuojam, jau viskas veikia..
O šeip jei neklystu tai tavo neblatna paprasta pelė turi back ir forward mygtukus. Peles ratukas į šonus kartais nesivarto? <-- {} -->
Su mx518 pele puikiai veikia i prieki ir atgal puslapiai, narsykles beda pas tave matomai
Bookmarks