Parduodu tai ka naudojau be problemu, pasikeite automobilis, kurio garsas kolks tenkina, tad atsisveikinu su saugotais daiktais.
Turiu:
Alpine 9835 su pulteliu, neblogos bukles - 280LTL arba 82 EUR
JL Audio JX 500/1 su dezute ir visais priedais, kurie priklause perkant nauja - 300LTL arba 87 EUR
Crunch FatBoy 12" 300rms@4ohm ir deze uzdara labai rimta storasiene, su viduje isklota medziaga slopinancia mechaninius triuksmus apie 32L turio - 200LTL arba 58 EUR, is tiesu galiu atskirai parduoti suba ir deze, pagal poreiki..
Kolks nedenu nuotraukiu, esant poreikiuj tikrai ikelsiu, galiu siusti siuntomis, autobusu, pastomatu arba atvesti i Vilniu arba Kauna, dabar daiktu lokalizacija Marijampolej
Tai sunku pasakyti, kad neparduosiu už tokią kainą noriu daugiau? Aš vien dėl to važiavau į Marijampolę ir laukiau 1 val. laiko, o žmogus nesiteikė net atsiliepti telefonu. Čia skaitoma, kad normalu taip elgtis? Peržiūrėjus šio žmogaus postus tai šį grotuvą pardavinėjo prieš pusę metų, bet taip ir nenupirktas, įdomiai čia. Skelbime buvo parašyta skubiai parduodu
Katik parašiau sms dėl subo, kad šiandien nupirkčiau tai atrašė greičiau nei per minutę, o užklausus dėl mago sakė rezervuotas jau kažkam edit: tiksliau jau sakė pinigai jam pervesti
tai šaunu greičiausi pinigų ir neatgaus, jei man į vietą nuvažiavus nepasirodė, nors pats dar važiuojant iki jo perskambino, kad neskubėčiau, nes kažkokių reikalų turi, o paskui dingsta kaip į vandenį
Na taip būna nuperki parduodi, bet o kaip kitaip gali įsigyti daiktus? bent aš tai perku, o kai nereikia parduodu kaip ir visi. Gal ir gerai, kad nesusitikom, nes jei būtų prie manęs pradėjęs išsidirbinėti būčiau taip paprastai visko nepalikęs kaip dabar. Nors jei kada teks susitikti už kurą atsiimsiu.
Bookmarks