Teisingai, kam tau reikia resyverio , jei pirmoje eileje yra muzikos klausymas ir nereikia suroundo ir visokiu kitokiu s..."NetRat" rašė čia:
kažkaip susimąsčiau, kad nežinau kuo konkrečiai skiriasi stereo stiprintuvas nuo taip vadinamo namų kino imtuvo/resyverio, išskyrus tai, kad pas pastarajį daugiau navarotų, jungčių ir dekoderių Bet prie paprasto stiprintuvo irgi galima prijungti audio/dvd grotuvą? Tai tarkim jeigu mano poreikis pirmoj eilėj yra muzikos klausymas, yra dvi geros priekinės kolonėlės (ir nereikia suroundo) - kam man namų kino resyveris? Padėkit susigaudyt :?
Teisingai, kam tau reikia resyverio , jei pirmoje eileje yra muzikos klausymas ir nereikia suroundo ir visokiu kitokiu s..."NetRat" rašė čia:
Tai žodžiu skirtumas yra tik kanalų skaičiuje (5.1 ar 7.1 vs 2?) ir dekoderiuose, kurie tipo sukuria surounda? O jeigu prie stereo stiprintuvo prijungtas koks nors suround dekoderį turintis dvd grotuvas - kas gausis su garsu įjungus tokią funkciją ant dvd?
negirdesi balso ziureint filma, nes truks centrines koloneles.
Siaip, sraundas, tai visai neblogas dalykas... Aisku as apie kazkokia kokybe nesneku ir t.t. Bet ziurint filma, visai smagu ir idomu grdeti garsus is ivairiu poziciju."Audrius" rašė čia:
Tikiu, kad suraundas neblogas dalykas žiūrint filmus, tačiau suroundui reikia resyverio. Taip ir grįžtam prie pirminio klausimo: už tą pačią kainą kas (ir ant kiek) geriau gros muziką - resyveris ar stereo stiprintuvas.
Žinoma stereo."NetRat" rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Kaip daznai tu klausai muzika ir kaip daznai ziuri filma? Bent jau as filmus ziuriu kur kas reciau bei klausau muzika - todel man aktualus yra stereo stiprintuvas"Arvydas" rašė čia:
Pasakysiu kitaip - man muzikos kokybė svarbiau už filmo Nors pripažinsiu, smagu žiūrėt filmą su garsu ne per teliko spykerius :roll:
Bookmarks