+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 16 iš 16

Tema: cd grotuvas

Rycka
    Guest

Pagal nutylėjimą cd grotuvas

sveki.
    Problema yra tame - kapitaliskai is pagrindu atnaujinu savo esama garso sistema. reikalingas cd grotuvas. Susiduriu su labai siauru pasirinkimu ir dazniausiai apsiribojama tiktai stendu. Planuoju ysygyt gera cd grotuva kurio tikrai nenoreciau praejus metam keisti. kaina - uz gera daikta negaila ir moket bet f1 neykasiu. :lol:. muzika klausoma chill out, relax, kartais tenka pageniuoti .
    kol kas planuojama busima komplektacija RS Audio Tec serija arba Rainbow Vanadium serijos priekis, stiprintuvas xetec gravity. Arba morel elate serija su genesis. Apie suba dar negalvojau. bet tikriausiai bus kazkas is Jl audio.
    Tai vat noreciau kad padetumet man issirinkti. pasiulymus siusti i pm. o pamastymai labai laukiami cia.
    thx

Ekspertas DEIVISC is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2004
    Vieta
    kaunas
    Žinučių
    1,448

Nakamichi

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Vien grotuvas sistemoje negroja,groja visi sistemos komponentai.Jeigu nori geros sistemos kreipkis i instalerius ir su jais derinkis biutzeta ir sistemos sudeti.Ne visi geri daiktai tarpusavyje dera,apie tai reik tureti patirties.

Rycka
    Guest

Citata "Artūras S" rašė čia:
    Vien grotuvas sistemoje negroja,groja visi sistemos komponentai.Jeigu nori geros sistemos kreipkis i instalerius ir su jais derinkis biutzeta ir sistemos sudeti.Ne visi geri daiktai tarpusavyje dera,apie tai reik turėti patirties.
    montuosiu pats todel ir norejau pasikonsultuoti su specais, nes zinau kad gali kazkas nederet

Savas Svajūnčikas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    47
    Žinučių
    648

Pagal nutylėjimą Chi

Citata "Rycka" rašė čia:
    Citata "Artūras S" rašė čia:
    Vien grotuvas sistemoje negroja,groja visi sistemos komponentai.Jeigu nori geros sistemos kreipkis i instalerius ir su jais derinkis biutzeta ir sistemos sudeti.Ne visi geri daiktai tarpusavyje dera,apie tai reik turėti patirties.
    montuosiu pats todel ir norejau pasikonsultuoti su specais, nes zinau kad gali kažkas nederet
    Kai pasakai "montuosiu pats", profesionaliems instaleriams dingsta entuziazmas konkrečiai patarinėt. Robertas G. laikai jau praėjo...... :-D

P.S. Pasigirk Rycka, jog turi jau patirties varžybose, kad ne vakar gimei.

Rycka
    Guest

Pagal nutylėjimą Re: Chi

Citata "Svajūnčikas" rašė čia:
    Kai pasakai "montuosiu pats", profesionaliems instaleriams dingsta entuziazmas konkrečiai patarinėt. Robertas G. laikai jau praėjo...... :-D

P.S. Pasigirk Rycka, jog turi jau patirties varžybose, kad ne vakar gimei.
    NA is klausimo suformulavimo jau turi but aisku kad ieskau konkretaus rezultato.
    Dabar as ieskau cd grotuvo, tik kad niekas nenori pagirt kokio nors ar netgi to pacio produkto kuri patys pardavineja. As nepardavineju grotuvu todel ir prasau pagalbos tu kurie galbut rimciau su kokiu nors modeliu susidure. Asmeniskai as su alpine produkcija nelabai pazystamas. Todel is alpine produkcijos esu nusiziurejes 2 variantus 9835 ir 7998. toliau jvc sh910...1,2,3,4. denon ar nakamichi ekstra atveju :P . Dar galbut Ural concertR. na vienu zodziu truputy pasimetes nes savo ausim nera tokios galimybes isitikint :cry:

Aktyvus Jonas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Mar 2005
    Vieta
    Panevezys
    Žinučių
    127

Pas mane JVC KDSH77R. Bijau leptelti nesamones, bet jo viduje berods dalis nakamichi "smegenu". 450 lt atgroja.

Rycka
    Guest

Citata "Jonas" rašė čia:
    Pas mane JVC KDSH77R. Bijau leptelti nesamones, bet jo viduje berods dalis nakamichi "smegenu". 450 lt atgroja.
    na man reikia kad 1k $ atgrotu

Rycka
    Guest

na tema jau baigta. pasirinkimas padarytas

Savas Tesla is on a distinguished road
    Registracijos data
    Mar 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    42
    Žinučių
    443

Ir ka pasirinkai?

Rycka
    Guest

Citata "Tesla" rašė čia:
    Ir ka pasirinkai?
    prasideda is D raides

Registracijos data
    Mar 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    42
    Žinučių
    443

gal koks DENON?

Rycka
    Guest

Citata "Tesla" rašė čia:
    gal koks DENON?
    gal..... :lol:

Registracijos data
    Mar 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    42
    Žinučių
    443

O tavo pioneerius pas mane neblogai apsigyveno.. :-D kolkas man gerai ir su juo!

Rycka
    Guest

Citata "Tesla" rašė čia:
    O tavo pioneerius pas mane neblogai apsigyveno.. :-D kolkas man gerai ir su juo!
    ai tai tu apacioj? _

Registracijos data
    Mar 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    42
    Žinučių
    443

aha, as.. :roll: